Arkadaşlar mahkemeden anlayan varmı ?

Zeynep ersi

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
13 Aralık 2020
18
-8
6
26
Lütfen bilmeden yargılamayın konu küçük Mebla dolandırıcilik? peki uzlasilmasi sonucu ne olur melese ilk mahkeme beraat verdi sonr a bir savcı istinafa taşıdı itiraz etti beraate şimdi bölge adliye mahkemesinden karar gelmedi hala ikinci dosyası mahkeme 1 hafta sonra üçüncu dosyasını mahkemesi 4 ay sonra yani şu an kesinlesmis bir sonuç yok sizce hapse girebilir mi 3 yaşında çocuğu var ve çok pişman p araları da iade etmiş biri 80 biri 100 biri 250 TL yargılamayın sadece sorunun cevabını biliyorsanız yazın??? Ayrıca sitede yeniyim pek fazla bilmiyom nasıl kullanacağımi anlayışınız için teşekkürler??

Ne kadar zor durum da olursanız olun bu yaptığınız çok yanlış benim başıma böyle birşey gelse karşımda ki insan açlıktan ölsede ben şikayet ederim bunca insan çalışıyor asgari ücret alamadığı halde haram paraya dokunmamak için gece gündüz çalışan İNSANLAR var sizin yaptığınız çok kötü birşey umarım adalet yerini bulur

İnsan degilmiyiz kim diyebilir ki ben asla yanlış yapmam diye ?
Herkes yanlış yapabilir ama bu dolandırıcılık insanların hakkına girmek kim bilir sana parasını kaptıranda ne zor durumdadır ki letgoda ürün bakıyorrr letgo denen şey ilinci el uygun fiyatlı şeylerın satıldığı yer olduuğu için genelde maddi olarak aradığı ürünün sıfırını alamıyor ve oraya bakıyor sizde bundan yararlanmışssınız bebeğinizee allah yardım etsin

Ülkede adalet olsa güzel bi ceza alırdınız ama minik Leyla yı öldüren adam bile tahliye edilmişken sanmam ceza alın. 3 yaşındaki çocuğunuzun boğazından bir daha haram lokma geçirmezsiniz umarım.

Aynı içerikle 7 tane konu açmışsınız, rica ediyorum sürekli aynı konuyu açmayınız.

Diğer konunuza okudum umarım güzel bir ceza alırsınız insanları kandırmak neymiş görürüsünüz

Zaten bu yargı ne hikmetse suçsuzlara çalışıyor.suçsuzlar içeri suçlular dışarı.. ohh ne ala memleket..
"Mahkemeden beraat ettiniz lakin vicdan yükünden nasıl beraat edeceksiniz bilemiyorum" iyi geceler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…