- 13 Aralık 2020
- 18
- -8
- 6
- 26
- Konu Sahibi Zeynep ersi
-
Ne kadar zor durum da olursanız olun bu yaptığınız çok yanlış benim başıma böyle birşey gelse karşımda ki insan açlıktan ölsede ben şikayet ederim bunca insan çalışıyor asgari ücret alamadığı halde haram paraya dokunmamak için gece gündüz çalışan İNSANLAR var sizin yaptığınız çok kötü birşey umarım adalet yerini bulurLütfen bilmeden yargılamayın konu küçük Mebla dolandırıcilik? peki uzlasilmasi sonucu ne olur melese ilk mahkeme beraat verdi sonr a bir savcı istinafa taşıdı itiraz etti beraate şimdi bölge adliye mahkemesinden karar gelmedi hala ikinci dosyası mahkeme 1 hafta sonra üçüncu dosyasını mahkemesi 4 ay sonra yani şu an kesinlesmis bir sonuç yok sizce hapse girebilir mi 3 yaşında çocuğu var ve çok pişman p araları da iade etmiş biri 80 biri 100 biri 250 TL yargılamayın sadece sorunun cevabını biliyorsanız yazın??? Ayrıca sitede yeniyim pek fazla bilmiyom nasıl kullanacağımi anlayışınız için teşekkürler??
Ne kadar zor durum da olursanız olun bu yaptığınız çok yanlış benim başıma böyle birşey gelse karşımda ki insan açlıktan ölsede ben şikayet ederim bunca insan çalışıyor asgari ücret alamadığı halde haram paraya dokunmamak için gece gündüz çalışan İNSANLAR var sizin yaptığınız çok kötü birşey umarım adalet yerini bulur
Herkes yanlış yapabilir ama bu dolandırıcılık insanların hakkına girmek kim bilir sana parasını kaptıranda ne zor durumdadır ki letgoda ürün bakıyorrr letgo denen şey ilinci el uygun fiyatlı şeylerın satıldığı yer olduuğu için genelde maddi olarak aradığı ürünün sıfırını alamıyor ve oraya bakıyor sizde bundan yararlanmışssınız bebeğinizee allah yardım etsinİnsan degilmiyiz kim diyebilir ki ben asla yanlış yapmam diye ?
Siz aynı hatayı 3 kere yapmışsınız . Birincide zaten ceza almamışsınız neden tekrar ettirdiniz ki suçu ?İnsan degilmiyiz kim diyebilir ki ben asla yanlış yapmam diye ?
Merhaba beraat ettimDiğer konunuza okudum umarım güzel bir ceza alırsınız insanları kandırmak neymiş görürüsünüz
Neden hiç utanmıyorsunuz? Arsız mısınız?Merhaba beraat ettim
Neden hiç utanmıyorsunuz? Arsız mısını
Vicdanen çok rahatım çünkü karşı tarafla helallestikZaten bu yargı ne hikmetse suçsuzlara çalışıyor.suçsuzlar içeri suçlular dışarı.. ohh ne ala memleket..
"Mahkemeden beraat ettiniz lakin vicdan yükünden nasıl beraat edeceksiniz bilemiyorum" iyi geceler.
Allah sizin gibilere fırsat vermesinVicdanen çok rahatım çünkü karşı tarafla helallestik
Aferim(!).Vicdanen çok rahatım çünkü karşı tarafla helallestik
Milletin paralarını dolandırarak aldınız sonra iade edip helalleştiniz mi? Şimdi de vicdanınız rahat öyle mi skfjsjfj. Arsızlığa bak yaVicdanen çok rahatım çünkü karşı tarafla helallestik
Hızını alamadın mı naptınMilletin paralarını dolandırarak aldınız sonra iade edip helalleştiniz mi? Şimdi de vicdanınız rahat öyle mi skfjsjfj. Arsızlığa bak ya
Ay Tavuk arsızlığına sinir oldum, bir de helalleştik diyo skdjdjf bende birinin parasını zorla çalıp helalleştiiik mi desem ne yapsamHızını alamadın mı naptın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?