• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

arkadaşlar lutfen..

esrunum

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
28 Mayıs 2014
645
476
103
mrb arkadaşlar aranıza yenı katıldım bende hamişim :)) 19 mayısda yanı doğum günümde hamıle olduğumu ogrendım :))
yalnız kafama takılan şu enson 1 nisan da adet oldum gebelik haftasını buna göre hesapladığımda 8 haftalık doktora gıttım beta testınde 249 cıktı hamılesınız dedıler muayenede doktor 3 haftalıksın dedıler kafam karıştı lütfen yardımcı olurmusunuz
:5::5::5:

Son düzenleme:
mrb arkadaşlar aranıza yenı katıldım bende hamişim :)) 19 mayısda yanı doğum günümde hamıle olduğumu ogrendım :))
yalnız kafama takılan şu enson 1 nisan da adet oldum gebelik haftasını buna göre hesapladığımda 8 haftalık doktora gıttım beta testınde 249 cıktı hamılesınız dedıler muayenede doktor 3 haftalıksın dedıler kafam karıştı lütfen yardımcı olurmusunuz
:5::5::5:

cnm sende büyük ihtimal geç döllenme olmuş değerine göre 3 haftalık demişler ama doktorlar son adet tarihine göre hesaplıyolar

olabılır cnm ;)) bu hafta kısmetse muayenem var heycanlıyım bı bakıma ınsallah bebişimi görebılırım

olabılır cnm ;)) bu hafta kısmetse muayenem var heycanlıyım bı bakıma ınsallah bebişimi görebılırım

İlerleyen zamanlarda bebeğin boyuna göre net haftasını gününü öğrenirsin canım. Hamilesin ya ne güzel ona odaklan tebrikler 🙏

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Back