Arkadaşlar lütfen

sinaam

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
5
Puanlar
1
Testime bakar mısınız arkadaşlar var mı gebelik ?

Evet var gibi duruyor umarım sağlıkla ilerler kan verebilirsiniz

Çıkmadı maalesef az önce kan verdim kanda çıkmadı
Bundan başka test yapmış mıydınız? Adetiniz geçti mi acaba merak ettim. Bir de hcg kaç çıktı bazen 3 gibi falan çıkınca sonrasında yükselenler okudum burada.

Testime bakar mısınız arkadaşlar var mı gebelik ?
Eki Görüntüle 3432567
Silik çizgi var ama bu kaset test mi erken gebelik testi mi o önemli. Eğer adetiniz gecikti ve bu kaset test ise evet hamilelik var ama adet gününüze varsa kesin bir şey demek mümkün değil. Bir de silik çizgi yarım silik, test bozuk olabilir. Adet gecikmesi yaşamadıysanız erken gebelik testi dışında test yapmayın derim, hatta adetiniz gecikmeden test yapmamanızı öneririm.

Bundan başka test yapmış mıydınız? Adetiniz geçti mi acaba merak ettim. Bir de hcg kaç çıktı bazen 3 gibi falan çıkınca sonrasında yükselenler okudum burada.
Bi tane gebelik testi aldım yaptım ikinci çizgi gördüğünüz gibi sonra acile gidip kan verdin >2 yani 0 hiç çıkmamış çok üzüldüm sonrasında adetime de daha var geçmedi adetim

Evet kesinlikle artık erkenden acele etme edip bu işe kalkışmayacağım sonrası da çok üzülüyor insan

Evet kesinlikle artık erkenden acele etme edip bu işe kalkışmayacağım sonrası da çok üzülüyor insan
Evet canım heyecanını merağını anlayabiliyorum ama hamileysen her türlü adetin gecikecek en azından gecikmeyi beklediğinde doğru sonuca bir adım daha yaklaşmış olursun. Deneme süren 1 seneyi geçmediyse strese girme hatta geçse bile stres yapma güzelim artık tıp ilerledi yani bir sekilde olacak bu iş. Sen hevesini kaybetme yeter. Demesi kolay diyeceksin ama stres yaptıkça hamilelik de gecikiyor o yüzden diyorum

Evet maalesef artık test falan yok bitti 9 aylık olunca anca yaptırırım

Yok hiç çıkmadı ya

Güzelim kadın doğumla birlikte mi hareket ediyorsun? Bir de 1-2 seneden sonra sperm ve yumurtaları kontrol ettirme zamanı gibi sanki. 2 seneden fazla çocuk sahibi olmayı deneyeni gördüm hemen umutsuzluğa kapılma canım benim belki bilmeden yanlış yaptığın gözden kaçırdığın bir şey vardır

Canım benim çok teşekkür ederim ilgin için evet doktorumla görüşüyorum daha öncesinden mart ayında bir düşüğüm oldu kimyasal gebelik bilirsiniz sizde bir düşük yaşadığın onu hissettiğin zaman insan tekrar olsun istiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…