Yani hamilesiniz gibi en fazla 3 hafta falan gibi. Siz yine de kan verin derimTestime bakar mısınız arkadaşlar var mı gebelik ?
Eki Görüntüle 3432567
Evet bariz görünüyor ama regl gününüze varsa birde erken gebelik deneyin derim hayırlı olsunTestime bakar mısınız arkadaşlar var mı gebelik ?
Eki Görüntüle 3432567
Çıkmadı ya verdim kanda çıkmadı bu testlerden artık gına geldi adam yıpratıyorYani hamilesiniz gibi en fazla 3 hafta falan gibi. Siz yine de kan verin derim
Çıkmadı maalesef az önce kan verdim kanda çıkmadıEvet var gibi duruyor umarım sağlıkla ilerler kan verebilirsiniz
Bundan başka test yapmış mıydınız? Adetiniz geçti mi acaba merak ettim. Bir de hcg kaç çıktı bazen 3 gibi falan çıkınca sonrasında yükselenler okudum burada.Çıkmadı maalesef az önce kan verdim kanda çıkmadı
Silik çizgi var ama bu kaset test mi erken gebelik testi mi o önemli. Eğer adetiniz gecikti ve bu kaset test ise evet hamilelik var ama adet gününüze varsa kesin bir şey demek mümkün değil. Bir de silik çizgi yarım silik, test bozuk olabilir. Adet gecikmesi yaşamadıysanız erken gebelik testi dışında test yapmayın derim, hatta adetiniz gecikmeden test yapmamanızı öneririm.Testime bakar mısınız arkadaşlar var mı gebelik ?
Eki Görüntüle 3432567
Bi tane gebelik testi aldım yaptım ikinci çizgi gördüğünüz gibi sonra acile gidip kan verdin >2 yani 0 hiç çıkmamış çok üzüldüm sonrasında adetime de daha var geçmedi adetimBundan başka test yapmış mıydınız? Adetiniz geçti mi acaba merak ettim. Bir de hcg kaç çıktı bazen 3 gibi falan çıkınca sonrasında yükselenler okudum burada.
Evet kesinlikle artık erkenden acele etme edip bu işe kalkışmayacağım sonrası da çok üzülüyor insanSilik çizgi var ama bu kaset test mi erken gebelik testi mi o önemli. Eğer adetiniz gecikti ve bu kaset test ise evet hamilelik var ama adet gününüze varsa kesin bir şey demek mümkün değil. Bir de silik çizgi yarım silik, test bozuk olabilir. Adet gecikmesi yaşamadıysanız erken gebelik testi dışında test yapmayın derim, hatta adetiniz gecikmeden test yapmamanızı öneririm.
Evet canım heyecanını merağını anlayabiliyorum ama hamileysen her türlü adetin gecikecek en azından gecikmeyi beklediğinde doğru sonuca bir adım daha yaklaşmış olursun. Deneme süren 1 seneyi geçmediyse strese girme hatta geçse bile stres yapma güzelim artık tıp ilerledi yani bir sekilde olacak bu iş. Sen hevesini kaybetme yeter. Demesi kolay diyeceksin ama stres yaptıkça hamilelik de gecikiyor o yüzden diyorumEvet kesinlikle artık erkenden acele etme edip bu işe kalkışmayacağım sonrası da çok üzülüyor insan
Evet maalesef artık test falan yok bitti 9 aylık olunca anca yaptırırımEvet canım heyecanını merağını anlayabiliyorum ama hamileysen her türlü adetin gecikecek en azından gecikmeyi beklediğinde doğru sonuca bir adım daha yaklaşmış olursun. Deneme süren 1 seneyi geçmediyse strese girme hatta geçse bile stres yapma güzelim artık tıp ilerledi yani bir sekilde olacak bu iş. Sen hevesini kaybetme yeter. Demesi kolay diyeceksin ama stres yaptıkça hamilelik de gecikiyor o yüzden diyorum
Ayol ne bu umutsuzluk. Ayıptır sorması kaç aydır deniyorsun güzelim sen?Evet maalesef artık test falan yok bitti 9 aylık olunca anca yaptırırım
1swnw olduAyol ne bu umutsuzluk. Ayıptır sorması kaç aydır deniyorsun güzelim sen?
Yok hiç çıkmadı yaBundan başka test yapmış mıydınız? Adetiniz geçti mi acaba merak ettim. Bir de hcg kaç çıktı bazen 3 gibi falan çıkınca sonrasında yükselenler okudum burada.
Benim sekiz sene oldu ölelim o zaman1swnw oldu
Allah herkese versin tabii ama umutlanıpta sonradan çıkmaması insani haliyle üzüyorBenim sekiz sene oldu ölelim o zaman
Testime bakar mısınız arkadaşlar var mı gebelik ?
Eki Görüntüle 3432567
Güzelim kadın doğumla birlikte mi hareket ediyorsun? Bir de 1-2 seneden sonra sperm ve yumurtaları kontrol ettirme zamanı gibi sanki. 2 seneden fazla çocuk sahibi olmayı deneyeni gördüm hemen umutsuzluğa kapılma canım benim belki bilmeden yanlış yaptığın gözden kaçırdığın bir şey vardır1swnw oldu
Canım benim çok teşekkür ederim ilgin için evet doktorumla görüşüyorum daha öncesinden mart ayında bir düşüğüm oldu kimyasal gebelik bilirsiniz sizde bir düşük yaşadığın onu hissettiğin zaman insan tekrar olsun istiyorGüzelim kadın doğumla birlikte mi hareket ediyorsun? Bir de 1-2 seneden sonra sperm ve yumurtaları kontrol ettirme zamanı gibi sanki. 2 seneden fazla çocuk sahibi olmayı deneyeni gördüm hemen umutsuzluğa kapılma canım benim belki bilmeden yanlış yaptığın gözden kaçırdığın bir şey var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?