canım öncelikle sakin ol sakın hırs yapma biraz da oluruna bırakmak gerekiyor. insan illaki hamile kalmak istediğinde Allah kulum ben burdayım sana ne oluyor ben sana nasip etmezsem ol demezsem olmayacak kendini paralama dermiş...o yüzden önce hayırlısını iste biliyorum çok zor ama bak ben ne olursa olsun gebe kalmak istiyorum diye kendimi yırttım ilk denememde ölümden döndüm ve nerdeyse yumurtalıklarım alınıyordu iç kanama geçirdim...sonra o acıları çekince aklım başıma geldi...en azından şansımız var bebek için ve unutma bu yolda yalnız değilsin bak hepimiz aynı şey için uğraşıyoruz...birgün Allah bana da anne olmayı nasip edecek diye düşün ve yine tedaviye başla ama sakın stres yapma yoksa baştan kaybedersin unutma...dilerim bu sefer yüzün güler canım öpüyorum...
tedavi sırasında yumurtaların büyümesi ve kan seviyenin normal yükselmesi için,
eşinle istekli ilişkiye girmelisin
Ayşenur canım bu istekli ilişki iğnelerin yapıldığı günlerde mi olmalı yani?? Biz o dönem ne olur ne olmaz diye yaramazlık yapmıyoz bile.
kızlar aman yalnış yapmayın tedavi süresince ilşki yasak. ben de sizin yaşadıklarınızı yaşadım suan 47 günlük dünya güzeli bi kızım var . son adetten sonra ilşki yasak . zaren doktorunda bunu söylemesi gerek sizlere