Arkadaşlar öncelikle biraz kendimden bahsedeyim.Ben bir kamuda çlışıyorum 7 yıllık evliyim ilk 3 yıl korunduk ve daha sonra hamile kalıp düşük yapınca çocuk yapmaya karar verdik ama bu seferde rabbim bize nasip etmedi 3 kez aşılama sonuç neğatif.ve daha sonra tüp bebekte karar kılındı ilk tüp bebek 6.haftada düşük oldu 2. dondurulmuşlar denendi sonuç neğatif 3. tüp bebek yine sonuç neğatif.4.denemeye kalktık belki bazı arkadaşlar bilir yumurtalarım büyümedi artık çıldırma noktasına geldim bebek bebek diye bu ay tatilden geldim 8 günüm geçti çok sevinmiştim ama oda bu sabah neğatif allahtan bu siteyi öğrenipte üye olmuşum siz arkadaşlarda olmasa halden anlayanım yok artık deli olcam ya ne olur yardım edin gönlüm tekrar denemek istiyor ama yine sonuç olumsuz olur korkusu sardı beni ne yapcağımı şaşırdım yere göge sığdıramıyorum kendimi etrafımdaki hamişleri görünce bide üst komşumun bebek seslerini duyunca ağlaya ağlaya bi kalıyorum artık kendimden korkar oldum delircem diye allah ben ve benim gibi olanların yardımcısı olsun.....:enbuyukkk: