Arkadaşlar lütfen yardımmmmmmmmmm

gamze-su

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Nisan 2008
272
2
Arkadaşlar öncelikle biraz kendimden bahsedeyim.Ben bir kamuda çlışıyorum 7 yıllık evliyim ilk 3 yıl korunduk ve daha sonra hamile kalıp düşük yapınca çocuk yapmaya karar verdik ama bu seferde rabbim bize nasip etmedi 3 kez aşılama sonuç neğatif.ve daha sonra tüp bebekte karar kılındı ilk tüp bebek 6.haftada düşük oldu 2. dondurulmuşlar denendi sonuç neğatif 3. tüp bebek yine sonuç neğatif.4.denemeye kalktık belki bazı arkadaşlar bilir yumurtalarım büyümedi artık çıldırma noktasına geldim bebek bebek diye bu ay tatilden geldim 8 günüm geçti çok sevinmiştim ama oda bu sabah neğatif allahtan bu siteyi öğrenipte üye olmuşum siz arkadaşlarda olmasa halden anlayanım yok artık deli olcam ya ne olur yardım edin gönlüm tekrar denemek istiyor ama yine sonuç olumsuz olur korkusu sardı beni ne yapcağımı şaşırdım yere göge sığdıramıyorum kendimi etrafımdaki hamişleri görünce bide üst komşumun bebek seslerini duyunca ağlaya ağlaya bi kalıyorum artık kendimden korkar oldum delircem diye allah ben ve benim gibi olanların yardımcısı olsun.....:enbuyukkk:

canım öncelikle sakin ol sakın hırs yapma biraz da oluruna bırakmak gerekiyor. insan illaki hamile kalmak istediğinde Allah kulum ben burdayım sana ne oluyor ben sana nasip etmezsem ol demezsem olmayacak kendini paralama dermiş...o yüzden önce hayırlısını iste biliyorum çok zor ama bak ben ne olursa olsun gebe kalmak istiyorum diye kendimi yırttım ilk denememde ölümden döndüm ve nerdeyse yumurtalıklarım alınıyordu iç kanama geçirdim...sonra o acıları çekince aklım başıma geldi...en azından şansımız var bebek için ve unutma bu yolda yalnız değilsin bak hepimiz aynı şey için uğraşıyoruz...birgün Allah bana da anne olmayı nasip edecek diye düşün ve yine tedaviye başla ama sakın stres yapma yoksa baştan kaybedersin unutma...dilerim bu sefer yüzün güler canım öpüyorum...

canım öncelikle sakin ol sakın hırs yapma biraz da oluruna bırakmak gerekiyor. insan illaki hamile kalmak istediğinde Allah kulum ben burdayım sana ne oluyor ben sana nasip etmezsem ol demezsem olmayacak kendini paralama dermiş...o yüzden önce hayırlısını iste biliyorum çok zor ama bak ben ne olursa olsun gebe kalmak istiyorum diye kendimi yırttım ilk denememde ölümden döndüm ve nerdeyse yumurtalıklarım alınıyordu iç kanama geçirdim...sonra o acıları çekince aklım başıma geldi...en azından şansımız var bebek için ve unutma bu yolda yalnız değilsin bak hepimiz aynı şey için uğraşıyoruz...birgün Allah bana da anne olmayı nasip edecek diye düşün ve yine tedaviye başla ama sakın stres yapma yoksa baştan kaybedersin unutma...dilerim bu sefer yüzün güler canım öpüyorum...

çok teşekkürler canım da artık 4 yıl ve insanlar çok yıprattı beni bide iş stresi olunca artık tak etti. yle rabbim çok büyük bir yola koymuştur yeterki biz sabretmesini bilelim ptüm seni

merhaba gamze su bende yeni üye oldum şimdi mesajını okudum bunu kendine yapma sen sağlıklı olmadığın sürece bebbeğin olması imkansız biliyorsun herşey allahtan yüce mevlam neylerse güzel eyler bizede sabırlı olup dua etmek düşer bende 3 senelik evliyim 2 senedir korunmamamıza rağmen çocuğumuz olmuyo inan bende çok üzülüyorum ama çok dua ediyorum inanıyorumki allah hayırlısını nasip edecek inşallah hepimize allaha sığın yardım iste sabrını verir her şey güzel olacak inan umudunuda sakın yitirme bende her ay adet gördüğümde çok üzülüyorum ama o zamanda hayatımdaki diğer tüm iyi şeyleri düşünerek kendimi motive ediyorum mutlu oluyorumbunu dene inan bana çok faydası oluyo hayat her zorluğa rağmen çok güzel vedahada güzel olacak inşallah kucagımıza bebeklerimizi alınca sevgilerrrrr.

2007 yılında 3 deneme negatif sonuçlanınca,
bende çok ümitsizliğe düşmüştüm,
sonra bu siteyi buldum,
buradan nasıl yumurta sayım artar ,
tedavi öncesi ve tedavi sırasında neler yemeli, içmeli onları takip ettim,
4. denemem bu yıl mayısta oldu,
çok şükür hamileydim,

umudunu kaybetme canım,
sana bir tüyo,
tedavi sırasında yumurtaların büyümesi ve kan seviyenin normal yükselmesi için,
eşinle istekli ilişkiye girmelisin

kızlar aman yalnış yapmayın tedavi süresince ilşki yasak. ben de sizin yaşadıklarınızı yaşadım suan 47 günlük dünya güzeli bi kızım var . son adetten sonra ilşki yasak . zaren doktorunda bunu söylemesi gerek sizlere

Ayşenur canım bu istekli ilişki iğnelerin yapıldığı günlerde mi olmalı yani?? Biz o dönem ne olur ne olmaz diye yaramazlık yapmıyoz bile. :eek:

Evet benim kan seviyem yükselmiyordu,
eşim ayrı şehirde idi, bunu duyduğumda
eşimi çağırdım ertesi gün tahlile gittiğimde,
kan sonucu E2 idi galiba 3 e katlamış,
iki gün sonra yine sonuç çok iyiydi

Yalnız bazı iğneleri kullananlara dr önermiyor,

ben dr a sormadım, iğnenin kullanım şeklini defalarca okudum,
sonra karar verdim, ve bir zararını görmedimkaydirigubbakcemile3

kızlar aman yalnış yapmayın tedavi süresince ilşki yasak. ben de sizin yaşadıklarınızı yaşadım suan 47 günlük dünya güzeli bi kızım var . son adetten sonra ilşki yasak . zaren doktorunda bunu söylemesi gerek sizlere

Canım öyle bir şey yok ,
yalnız bir iğne de dr yasaklıyor ,
ismini hatırlayamadım şuan,
bu iğne hassaslaştırıyormuş bu nedenle yasak

Hem ilişki kadının hormonlarını çalıştırıyor,:lepi:

arkadaşlar destekleriniz için çok teşekkür ederim iyiki sizler varsınız halimden anlayan rabbim isteyen herkesin dileğini kabul eylesinnnnnnnnn

cnm allah sana ve senin gibilere yardım etsin kendini üzme biraz sabret herşey sabırdan ibarettir inşallah allahım sana da bir bebek nasip eder

X