Hepinize mrhb.Bu konudaki bilgisizliğimize vereceğinizi düşünüyorum amacım dalga geçmek değil önce onu belirteyim,bilgi almak istiyoruz.Yakın arkadaşımla erkek arkadaşı temmuzun 23ünde sürtünme yoluyla bişeyler yaşamışlar.Zorlama falan olmamış.Söylediğine göre vajinaya boşalmada olmamış.Erkek arkadaşı bi ara penisini tutmuş arkadaşım boşaldın mı diye sormuş hayır demiş o da.Bi süre sonra da eliyle vajinasına dokunmuş,oynamış.(erkek arkadaşı) Arkadaşım 25inde de adet olmuş(normal adeti)ama normale göre daha yoğunmuş.Bu ay adetini 21 inde olması gerekiyordu 19unda olmuş.(Genelde hep 1-2 gün erken oluyomuş,çok nadir stresli olduğunda bi kaç gün geç oluyomuş)Bu ayki adeti de daha azmış.Bir de adet olmadan 1 gece önce sol göğsünde çok hafif beyaz bi sıvı görmüş.Şimdi panik halde.Acaba hamile miyim diye.Ben bişey olmaz değilsindir diyorum,kafana taktığın için adetin az gelmiştir diyorum.Sen beni rahatlatmaya çalışıyorsun,üstüne görme diye birşey var diyip duruyor.Nolur siz bişeyler yazın bilgi verin de okutayım.Olabilir mi böyle birşey.Sizce hamile olabilir mi?Ve içinin rahat etmesi için adeti bittikten 1-2 gün sonra eczaneden test alıp yapsa olur mu?
Son düzenleme: