• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadaşlar lütfen yardımcı olun....

MELTEMNUR1007

BEBEĞİMMM
Kayıtlı Üye
14 Aralık 2009
2
0
86
Ankara
6 AYLIK EVLİYİM AMA BU AY TAM YUMURTLAMA DÖNEMİMDE KANAMAM OLDU VE KASIKLARIKLARIM ÇOK AĞRIYOR.BU ARADA EŞİMLE BİRLİKTA OLURKEN DE ACI ÇEKİYORUM.BUGÜN DOKTORA GİTTİM AMA ALTTAN MUANE ETMEM LAZIM DEDİ.KORKUDAN MUANE ETTİREMEDİM GERİ KALKTIM.ULTRASYONA YOLLADI KARIN ALTINDAN BİŞEY GÖREMEDİ.ADETİNİ 3.GÜNÜDE GEL Bİ PROBLEM GÖRÜNMÜYOR KANINA BAKALIM DEDİ.BİLDİĞİM KADARIYLADA ALTTAN MUANE EN İYİSİ BU TÜR DURUMLARDA.NASIL AŞICAM BU KORKUYU ARKADAŞLAR.NASIL MUANE OLABİLİRİM BEN...:uhm::uhm:..

bende doktora gidicem bence doktor ne diyosa yaptır korkma utanıyormusun aslında bende doktora gitmekten korkuyorum yag kötü birşey söylerse diye allah yardımcımız olsun

kendini bu kadar kasmana gerek yok,ben bekarım ama 3 kez falan alttan kültür aldı muayene ettiler evlenince halimi düşünemiyorum.bu kaçışın ilerde sana kötü sonuçlar doğurabilir.ihmal etme derim mutlaka git muayeneni ol korkup abartacak bi durum yok o masaya yatınca başka şeyler düşün ben öyle yapıyorummm geçmiş olsunyerimseniben

Back