Arkadaslar lutfen yardimci olun

meribalamazan

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Kasım 2024
18
3
23
Prezervatifle ilişkiye girdim 3 gün sonra pembe hafif kanama oldu.Dun aksamdan beri sürüyor iç çamaşırına bulaşmadi ama peçetede görüyorum.Üstelik önceki reglım 12 gün önce başladi diğerine en az 16 gün var.Yumurtlama dönemi de değildi.İlişkiden 3 gün sonra yerleşme kanaması görülür mü?

Imkansiz

Yumurtlama günlerinde kanama olabiliyor bazen muhtemelen yumurtluyorsunuz.

Aslında tam yumurtlama dönemindesin adet öncesi 14-18 günler arası yumurtlama dönemi 28 günlük döngüde.
Ama ilişkiden 3 gün sonra yerleşme olmaz çok erken.

Dollenme bile iliskiden 10 12 gün sonra oluyor ve yerleşme dollenme den sonra olusuyo
döllenme ilişki sonrası yumurta sperm varsa 24-72 saattir. Sperm yumurta nasıl 12 gün beklesin yumurtanın ömrü 24 saat zaten.
Tüp bebek mantığıyla düşün bir de yumurta sperm alınıp birleştirildiği an döllenir.

Suan üçüncü gebeliğimi yaşıyorum ama en erken 4. 5. Hafta yerlesme kanamasi yaşadım hepsinde de 3. Gun imkansiz

Suan üçüncü gebeliğimi yaşıyorum ama en erken 4. 5. Hafta yerlesme kanamasi yaşadım hepsinde de 3. Gun imkansiz
ilişkiden 10-12 gün sonra olan yerleşmedir.
Sen döllenme 10-12 gün sonra olur yazmışsın .döllenme hemen olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…