- 8 Eylül 2018
- 226
- 50
- 48
- 26
- Konu Sahibi Blackworld_
Öncelikle bu durumu anlatabilecegim kimse yok anlatamamda kimseye zaten. 2 yıllık evli özel sektörde öğretmen 24 yaşında bir kadınım. Çok sorunlar yaşadım evliliğimin ilk gününden itibaren . Eşimin kumarı karı kız olayları sinirliligi saygisizligi kabaligi cinsel sorunlar evimin küçük aile binasında olmam vs kaç defa ayrılacak konuma geldik evi terk ettim dava açtım yalvar yakar sözlerle geri getirdi. Dışarıdan bakınca çok uyumlu bir çiftiz o manken gibi bir bey bende keza öyle ama hiçbirsey dış görünüş değil oturup iki çift muhabbet edemedikten sonra... Bunu utanarak söylüyorum ama bazen gönlüm başkalarına kayıyor servis için birisi geliyor arada . Eve bırakıyor muhabbet ediyoruz tabiki öyle bir insan değilim abi diyorum o da evli ama başkasına karşı duygu besleyebiliyorum ve onun tarafından da begeniliyorum sadece o değil herkes kim görse. İnançlı bir insanım çok şükür kötü birsey yapacak değilim ama neden böyle oluyor anlamıyorum bekarken bile böyle değildim beni beğenen iki çift muhabbet ettiğim kişiye hemen duygu besleyemiyordum inanın