• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadaşlar lütfen yardımcı olun ?

Blackworld_

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Eylül 2018
226
50
48
26
Öncelikle bu durumu anlatabilecegim kimse yok anlatamamda kimseye zaten. 2 yıllık evli özel sektörde öğretmen 24 yaşında bir kadınım. Çok sorunlar yaşadım evliliğimin ilk gününden itibaren . Eşimin kumarı karı kız olayları sinirliligi saygisizligi kabaligi cinsel sorunlar evimin küçük aile binasında olmam vs kaç defa ayrılacak konuma geldik evi terk ettim dava açtım yalvar yakar sözlerle geri getirdi. Dışarıdan bakınca çok uyumlu bir çiftiz o manken gibi bir bey bende keza öyle ama hiçbirsey dış görünüş değil oturup iki çift muhabbet edemedikten sonra... Bunu utanarak söylüyorum ama bazen gönlüm başkalarına kayıyor servis için birisi geliyor arada . Eve bırakıyor muhabbet ediyoruz tabiki öyle bir insan değilim abi diyorum o da evli ama başkasına karşı duygu besleyebiliyorum ve onun tarafından da begeniliyorum sadece o değil herkes kim görse. İnançlı bir insanım çok şükür kötü birsey yapacak değilim ama neden böyle oluyor anlamıyorum bekarken bile böyle değildim beni beğenen iki çift muhabbet ettiğim kişiye hemen duygu besleyemiyordum inanın 😔

Hiçbir ihtimal içinde bulunduğunuz durumdan kötü olamaz herhalde. Mesleğiniz var, gençsiniz... Çocuk olunca düzelir gibi saçma bir düşünceniz yoksa 20 yıl sonra mı cesaret etmeyi düşünüyorsunuz ya da ömrünüzün sonuna kadar böyle bir adama (*) katlanmayı.?

Öncelikle bu durumu anlatabilecegim kimse yok anlatamamda kimseye zaten. 2 yıllık evli özel sektörde öğretmen 24 yaşında bir kadınım. Çok sorunlar yaşadım evliliğimin ilk gününden itibaren . Eşimin kumarı karı kız olayları sinirliligi saygisizligi kabaligi cinsel sorunlar evimin küçük aile binasında olmam vs kaç defa ayrılacak konuma geldik evi terk ettim dava açtım yalvar yakar sözlerle geri getirdi. Dışarıdan bakınca çok uyumlu bir çiftiz o manken gibi bir bey bende keza öyle ama hiçbirsey dış görünüş değil oturup iki çift muhabbet edemedikten sonra... Bunu utanarak söylüyorum ama bazen gönlüm başkalarına kayıyor servis için birisi geliyor arada . Eve bırakıyor muhabbet ediyoruz tabiki öyle bir insan değilim abi diyorum o da evli ama başkasına karşı duygu besleyebiliyorum ve onun tarafından da begeniliyorum sadece o değil herkes kim görse. İnançlı bir insanım çok şükür kötü birsey yapacak değilim ama neden böyle oluyor anlamıyorum bekarken bile böyle değildim beni beğenen iki çift muhabbet ettiğim kişiye hemen duygu besleyemiyordum inanın 😔
Dis gorunuse aldanip evlenmissiniz. Ben guzel o yakisikli demissiniz ama paketin icerigi iyi cikmamis. Bence hic daha fazla zamaninizi harcamayin. Evli kaldigibiz her ay vakit kaybediyorsunuz. Bir daha sevdiginiz biri olana kadar bekleyin. Acele etmeyin.

Sizin anlamlandıramadığınız şeyi biz nasıl çözelim? Ayrıca boşanmak için milyon sebep varken boşanmamışsınız üstüne inancım var çok şükür diyip gönlünüz başkalarına kayıyor bi şey yapın ya da yapmayın böyle bir his içindeyseniz boşanmaktan başka çareniz yok sevmiyorsunuz birbirinizi ve saygınız yok hayır neden anlamıyorum cidden :)

İlgi görmediğiniz için en ufak bir sıcaklık gösteren birisi olunca hoşunuza gidiyor. Eşinizlede boşanmak için çok sebep var çocuk olursa bu kezde çocuk için deyip katlanacaksiniz simdi cesaret gostermezseniz yillar sonra geriye baktiginizda sadece mutsuzluk ve kaybolan bosa harcanmiş bir hayat olacak. Kendinizi önemseyin biraz hem çok gençsiniz hemde işiniz gücünuzde var daha ne cesareti istiyorsunuz.

İlgi görmediğiniz için en ufak bir sıcaklık gösteren birisi olunca hoşunuza gidiyor. Eşinizlede boşanmak için çok sebep var çocuk olursa bu kezde çocuk için deyip katlanacaksiniz simdi cesaret gostermezseniz yillar sonra geriye baktiginizda sadece mutsuzluk ve kaybolan bosa harcanmiş bir hayat olacak. Kendinizi önemseyin biraz hem çok gençsiniz hemde işiniz gücünuzde var daha ne cesareti istiyorsunuz.
Esim bazen iyi davranıyor kumar oynamayacağına da söz verdi. Ya ileride daha çok pişman olursam bilmiyorum

Öncelikle bu durumu anlatabilecegim kimse yok anlatamamda kimseye zaten. 2 yıllık evli özel sektörde öğretmen 24 yaşında bir kadınım. Çok sorunlar yaşadım evliliğimin ilk gününden itibaren . Eşimin kumarı karı kız olayları sinirliligi saygisizligi kabaligi cinsel sorunlar evimin küçük aile binasında olmam vs kaç defa ayrılacak konuma geldik evi terk ettim dava açtım yalvar yakar sözlerle geri getirdi. Dışarıdan bakınca çok uyumlu bir çiftiz o manken gibi bir bey bende keza öyle ama hiçbirsey dış görünüş değil oturup iki çift muhabbet edemedikten sonra... Bunu utanarak söylüyorum ama bazen gönlüm başkalarına kayıyor servis için birisi geliyor arada . Eve bırakıyor muhabbet ediyoruz tabiki öyle bir insan değilim abi diyorum o da evli ama başkasına karşı duygu besleyebiliyorum ve onun tarafından da begeniliyorum sadece o değil herkes kim görse. İnançlı bir insanım çok şükür kötü birsey yapacak değilim ama neden böyle oluyor anlamıyorum bekarken bile böyle değildim beni beğenen iki çift muhabbet ettiğim kişiye hemen duygu besleyemiyordum inanın 😔 .

...Dışarıdan bakınca çok uyumlu bir çiftiz o manken gibi bir bey bende keza öyle ama hiçbirsey dış görünüş değil oturup iki çift muhabbet edemedikten sonra...

Bunu utanarak söylüyorum ama bazen gönlüm başkalarına kayıyor servis için birisi geliyor arada .

Boşanacak cesareti bir an önce toplamanızı dilerim. Eyleme geçin veya geçmeyin , gönlünüzün bir başkasına kayması başlı başına boşanma nedeni.

Eve bırakıyor muhabbet ediyoruz tabiki öyle bir insan değilim abi diyorum o da evli ama başkasına karşı duygu besleyebiliyorum ve onun tarafından da begeniliyorum sadece o değil herkes kim görse.

Evli adam da sizi beğeniyor ve hatta sadece o da değil; herkes, kim görse sizi beğeniyor demek.

Bu mükemmel güzelliği bizler de görebilseydik keşke.

Herkesin sizi beğendiğinden nasıl bu kadar eminsiniz ?

Esim bazen iyi davranıyor kumar oynamayacağına da söz verdi. Ya ileride daha çok pişman olursam bilmiyorum
Bazen iyi davranması size yetiyorsa siz bilirsiniz ama sadece kumar degil karı kız meselesi diyorsunuz nasıl guvenebilirsiniz ki ayrıca uzun süren bir mutsuzluk sürecinde belki sizde hata yapacaksınız baskasına aşık olma ihtimalinizde var soylediklerinize göre. Herkes bir degildir ama kumar oynamadığından nasıl emin olacaksınız bu ilgisizligini bu sorunlarinizi açıkca konusun bir süre gözlemleyin ama tekrar eden davranislar olursa bence mutsuz bir ömür sürmektense bikaç ay sıkıntı çeker sonra alışırsınız ne deyim yani bizim hayatimizda degil sadece mutsuz süren evliliklere üzülüyorum mutsuz yuvada buyuyen birisi olarak çocuk falan düşünmeyin derim.

Boşanacak cesareti bir an önce toplamanızı dilerim. Eyleme geçin veya geçmeyin , gönlünüzün bir başkasına kayması başlı başına boşanma nedeni.

Evli adam da sizi beğeniyor ve hatta sadece o da değil; herkes, kim görse sizi beğeniyor demek.

Bu mükemmel güzelliği bizler de görebilseydik keşke.

Herkesin sizi beğendiğinden nasıl bu kadar eminsiniz ?
Çevremdeki herkes ağzıyla söylüyor umarım bu seni rahatlatmistir. Ayrıca erkek yaparken suç değil. Kadın sadece hissedip bastırınca mi suç?

Çevremdeki herkes ağzıyla söylüyor umarım bu seni rahatlatmistir. Ayrıca erkek yaparken suç değil. Kadın sadece hissedip bastırınca mi suç?

Erkeğin gönlü de evliyken/bir ilişkisi varken; bir başkasına kayıyorsa / kayabiliyorsa, o da boşanmalı/ayrılmalı. Yanlışların ve doğruların cinsiyeti yoktur.

Çevrenizdeki herkesi etkileyen güzelliğinizi bizlerle de paylaşmak ister misiniz ?

Farkinda degilsiniz sanirim ama bunu normallestirmeye, kendi vicdaninizi rahatlamak icin de disaridan birilerine söyleyip
"evet canim yaa, kocan öyle davraniyorsa boyle hissetmen normal" cevabini duymak istiyorsunuz.
Bugün hissedip bastirdiginiz o hislerinin bir adim sonrasinda eyleme geçersiniz.

Boșanmaya cesaretiniz yok ama kapi ustu flört etmeye cesaretiniz var

Back