arkadaşlar lütfen yardım :(((

camelt

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Şubat 2009
67
0
86
Ankara
benimde bu ay sonu düğünüm var hala müzik yok bana yabancı dans müziği önerebilirmisiniz? şimdiden tşkler a.s.

canım sinan özenin seni çok ama çok seviyorum şarkısı süper geçen gittiğim bi düğünde dinlerken o kadar duygulandımki bi dinlemni tavsiye ederim

Özdemir Erdoğan - Bana Ellerini Ver
bi dinle bence çok hoş :):)

benimde bu ayın sonu 31,1 de.çoook araştırdım kendimce bişeyler yaptım. dans olarak fikir verebilirim.birkaçtane kendim için araştırdım.
Sezen Aksu_Hoşgeldin.
Mustafa Çeçeli_Hastalıkda saglıkda.
Gökhan Özen_Asla vazgeçemem.
Ferhat Göçer_Üzüm
Rafet_Ömrümün sahibisin.
Aslı Güngör_Aşk herşeye deger.
Ferhat Göçer_Sensiz ben nefes alamam.
Eveetttt bunlar benim dans parçalarım kına ve dügün için bakalım piyanist hangilerini çalacak.kaydirigubbakcemile3
Melih Kibar _Mesaj Salona giriş...
Mehter Marjı_Hücum pasta kesilirkenboshayallersmilekişisel durum herkez istemeye bilir.
Nikah kıyıldıkdan sonra Kenan Doglu_Gel gelinim gönlüme gel..
Takı Takılırken agır müzikler al yazmalım,çırpınırdık karadeniz,türkiyem olabilir karar veremedimbilmiyorumkismile
veee ve kınamda özellikle Ring Ring Ringa oynuycam.
böyle işte kısacaaopuyorumnanaktan faydam olursa ne mutlu bana.
bende çookk faydalandım buralardan sogolsun bayanlar..opuyorumnanaktan

yabancı dans müziği demiş arkadas

christian castro :volver a amar

muhtesem bir sarkı hatta mustafa ceceli türkçeye cevirmiş

evet yabancılardan hiçbir fikrim olamaz bende az çok yardımcı olayım dedim. boşver yabancıyı ya bak bunlar güzelkaydirigubbakcemile3

Historia De Un Amor bizim ilk dans müziğimizdi, bi dinle beğenirsen olabilir.

benimde 2 hafta önce oldu düğünümmm ....
tamamen biz şarkı falan seçmeyi unutmuştukk adam geldii dansı hangi şarkıda yapmak istersiniz diyince direk mustafa ceceli hastalıkla saglıkta dedikkk planlı bşy deildi ama iyikide onu demişiz mükemmel bi ambiyans oldu dans sırasındaaa çok ama çok begndimm kesinlikle düşün derim cnmmm:)yabancı müzik sevmiyorummmmm dans müziginde çünkü anlamalıyım o sıra her sözüüü:)körü körüne dans etmemeliyim:)

arkadaşlar çok yardımcı oldunuz hepinize teker teker ve tekrar tekrar çok tşk ederim a.s.

cnm düğün ve kına tarihlerimiz aynı şimdiden mutluluklar :1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…