• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama arkadaslar lutfen yardım

melek_utku

oglumsum ıyıkı varsın
Kayıtlı Üye
1 Mart 2009
149
0
96
37
Sakarya
url=http://www.glitterfy.com/]
glitterfy062858713D38.gif
[/url]

Son düzenleme:
evet bence gayet güzel gider gözlerinizi daha net ortaya cıkarır kızıl tonlar bence gayet iyi bir seçim opuyorumnanaktan

arkadaslar ıstedıgım boyayı bulamıyorum turkıyeye gelmemıs henuz aynı ton renk bılen varmı yardımcı olurmusunuz baska marka veya serısı ama aynı ton ıstıyorum

tam o renk degıl ama bence buda cok yakısır.loreal yogun bakır kızıl

Eklentiler

• $2718_buyuk.jpg
    $2718_buyuk.jpg
    10,4 KB · Görüntüleme: 100
tesekur ederım canım ben bunu aldım bugun bpyucam yarın fırsat bulursam cekıp koyarım resmımı ıns guzel olur

bayıldım bu renklere yaaa. bence sana da çok yakışır. benim de saçlarım 1 yıldır şarap kızılı ama bu tonlara çevirmek istiyorum. dolaylı yoldan bana da yardımcı oldun:) inşalah saçların dilediğin gibi olur. bana bu saç boyalarının reklerinin tam adını söyleyebilir misin acaba?

bayıldım bu renklere yaaa. bence sana da çok yakışır. benim de saçlarım 1 yıldır şarap kızılı ama bu tonlara çevirmek istiyorum. dolaylı yoldan bana da yardımcı oldun:) inşalah saçların dilediğin gibi olur. bana bu saç boyalarının reklerinin tam adını söyleyebilir misin acaba?

tabıkı soyleyebılırım ama ılk ekledıgımı bılmıyorum ıkıncısınınde yanı aldıgımın ısmı koyu kumral akaju yarın resmımı koyarım sanada fıkır olmus olur ozaman a.s.

Back