• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ARKADAŞLAR LÜTFEN YARDIM!!!

yellow-girl19

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
30 Aralık 2019
13
0
1
35
1.5 senedir evliyim ama hiç cinsellik yaşayamadık(hocalar filana hiç girmicem) tedavi için çok doktora gittik en son vaji genişletme operasyonu geçirdim ve doktorum hafif vaji olduğumu söyledi eşimle çok denemeye kalktık bide sinirliki ama sonuçda hep hüsran bide evlilik bundan sonra olsa evlilik daha çok düzenemi girer ev işlerini filan yaparmıyım dahamı hevesli olurum kızlar fikir istiyorum çok tşk ederim.

Yani tabiki evlilikte cinsellik önemli ama herşey yoluna girermi cinsellik olunca orasını bilemeyiz, sen korkuyomusun ondanmı olmuyor.

vajinama enleyemezdim buradan araştırma sonucunda parmak egzersizleri sayesinde baya iyi oldum ama yeterli değil tabi napacam ben yaaaaaaa :(((

Canım korkma ve kendini kasma inan o kadar kolayki bumuymuş diyeceksin gün içinde sürekli egzersiz kegel egzersizleri uygula, parmak egzersizi yap eşinle dene, ilişkiye gireceğiniz zaman doğal zeytinyağı falan sürün.

bende o günleri görüp eşimle mutlu mesut yaşamak istiyorum onun içinde üzülüyorum artık çok anlayışlı ama şu 1 haftadır biraz daha rahatım sanki bu işemi kafa yorayım ev işlerinemi puff ki ne pufff canım ya sonumuz hayır ola artık

stres yapma oluruna bırak kendini rahatlat canım süreklide orayı düşünme ilşkide kendini kasma ne kadar rahat olursan o kadar kolay olur.

tşk ederim papatyam bir gün inşaAllah mutluluk haberlerimi yazarım burada dua et bana

Back