Cnm sonrada gelebilir kan.. Her bünye farklıdır.. Sonradn pişman olacağın şeyler yapmayaydın iyiydi..Mrbalar öncelikle.nasil anlatacağını bilmiyorum ama caresizim gercekden.erkek arkadasimla ileri derece de yakinlasmamiz oldu.ama ondan önce kimseyle birlikte olmadım.cok az bi açı hissettim ama hiç kan gelmedi.daha snra tekrar olduğunda az bir acı ve tuvalete gittigimde çok az bellisiz bir damla kan gbi bsey vardı tam bilemiyorum da ama.cok açık bir pembe gbi.bir damla.cok korkuyorum durum nedir sizce.erkek arkadaşıma söylediğimde ilk old.kan gelmedi gi icin bnm daha önce birlikte oldugumu dusunuyo.yardim ederseniz sevinirim.
Kesinlikle katılıyorum... erkek arkadaşınızın tavrindan sizinle devam etmeyecegi anlaşılıyor keşke dogru zaman ve doğru insani bekleyebilseydiniz...Cnm sonrada gelebilir kan.. Her bünye farklıdır.. Sonradn pişman olacağın şeyler yapmayaydın iyiydi..
Acaba tahriş olmuş mu diye düşünüyorum.cunku birliktelik sırasında çok acı çektiklerini belirten arkadaşlarım var.bnde hissedecek derecede ne bir acı ne bir kan vardı.ama resmn birlikte olduk ve kan olmayınca bnde çok şaşırdım.dedigim gbi wc.yaparken çok küçük bir damla acik farklı bir renkti.
23 yaşındayım.yalniz bende hiçbir belirti olmadıResmen birlikte olduğunuzu söylüyorsunuz bundan eminseniz burada bunun sorgulanması ne derece mantıklı acaba birde kac yaşındasiniz..?
Bundan tam olarak emin değilim ama yakınlaşma oldu ileri derecede.ben kendim nasıl anlayabilirim gorsel olarak kimileri kendine bu şekilde kanı koyabikiyor23 yaşındayım.yalniz bende hiçbir belirti olmadı
Her insanda farklı olur kendinizi kasmadiysaniz sakin ve istekliyseniz hicbirsey hissetmeyede bilirsiniz acı olarak başkaları ile kıyaslama yapmayiniz derim ben...Bundan tam olarak emin değilim ama yakınlaşma oldu ileri derecede.ben kendim nasıl anlayabilirim gorsel olarak kimileri kendine bu şekilde kanı koyabikiyor
Peki daha sonraki birlikte olmamız da herhangi bir kanama oldumu.bnmki çok azdı belli bile değildi ama daha snra tekrar yakınlaştı hiçbirşey olmadı kanama felan.Bence zarınız bozulmuş. Bende de ilk gecemizde çok acı olmadı ve bahsettiğiniz açık pembe bir kan geldi çok az.
Sen ona bu denli güveniyosun ama onun sana güveni yok.Bu durum ilişkinizi olumsuz etkileyecek gibi.Kan,acı v.s.Herkesin fizyolojik durumu farklıdır.Bir daha dikkat et kendine bence.Erkek arkadaşının tavrından dolayı bu yaptığının hata olduğunu düşünüyorum.Kendinden ödün verme.[/QUOTE evet ben ona bu kadar guvenirken o ben sana zarar vermedim bn seni bozmadim dedi bn bilmezmiyim nasıl kanama olacağını bozuk olup olmadığını diye soykedi.ama bn ona iftira attigimi düşünerek bni suçladı.bilmiyorum bn ona nasıl bi açıklama getirebikirim.kendisi girmediği için bana. İnanmadı.ve şimdide bn sana zarar vermedim kızlık zarının boUlmasi nasıl bisey oluyo aç izle dedi.bn gercekden bu konularda yetersiz oldugumu belirttim bilmedigimi soykedim.grcrkdrn çok sevdiğim içinde ona bsey söyleyemiyorum ama bn kendimden eminim sonuçta ondan önce kimseyle birlikte olmadım .bunu ona anlatamıyorum.doktora gitsem çok korkuyorum kendime kabullendiremiyorum.sanki dünyam karardı artık.
Yok sadece ilk ilişkide leke geldi. Hatta ayağa kalkana kadar gelmedi ayağa kalktığımda peçeteye sildiğimde geldi. Çok az ve çok açık rekliydi.Peki daha sonraki birlikte olmamız da herhangi bir kanama oldumu.bnmki çok azdı belli bile değildi ama daha snra tekrar yakınlaştı hiçbirşey olmadı kanama felan.
Ben de yarım saat sonra wc ye gittigimde çok az bir damla bile değil böyle o şekildeydi.anlayamadim.agri veya acı oldumu srnde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?