Arkadaşlar Lütfen Yardım... (Evkur hakkında...)

_eftelya_

Guru
Kayıtlı Üye
21 Kasım 2010
2.712
1.152
373
Bugün nişanlımla Evkur'a gittik,reklamlarını gördüğünden beri aklında kaldı.Ben daha önce birçok şikayet duyduğum için istemem ordan birşey dedim ama yine de gittik bakalım diye...

En çok ilgimi çeken Tefal'in küçük el aletleriydi,paket halinde...

Clipso control düdüklü tencere,
Su ısıtıcı,
Ütü,
Tost makinesi,
Blendır seti,
Elektrik süpürgesi,
Katı meyve sıkacağı,
Tencere seti,
Saç kurutma makinesi (Hediye)

olmak üzere fiyatı 1,608 TL.Haftasonu indirimi dediler,200 TL indirimli fiyatıymış,yarın kampanyanın son günüymüş.

Tefal ürünlerinden şüphe duymuyorum ancak bunu Evkur'dan almak mantıklı mı?
Birde fiyatı uygun mu sizce?
Bilenler vardır mutlaka diye sizlere sormak istedim...

Bunların yanı sıra birde beyaz eşyalara baktık.Bizimle ilgilenen kız eğer isterseniz size en kullanışlı olanları önereyim dedi...

Samsung Buzdolabı=1,690
Samsung Ç.Makinesi (6 Kilo)=1,240
Siemens B.Makinesi (6 Prog.)=1,400
Siemens Ocak=360
Luxell Fırın=153

Açıkçası Samsung beyaz eşya kullanan kimse yok çevremde ve bende hiç düşünmemiştim bu markayı.Kullanan varsa birde bu konuda bilgi verebilir mi?

buzdolabı,bulaşık makinası,fırın vs bakımından samsung değil ama siemens iyi bir marka,evimizde kullanıyoruz.evkur bakımından da kampanyadaki fiyatlar nasıl bilmiyorum ama genel olarak tüm ürünler çok pahalı,bazı ürünler neredeyse 2 katına satılıyor.bence acelen yoksa iyice gezip bak,kampanya bitiyor diye acele etme,daha ne kampanyalar gelir.zaten evkurda kampanya olsa bile dışarıdakinden daha ucuza geleceğini sanmıyorum

cnm taksitle alalım dha iii olur diyorsunuz ama fiyatlar 2 katı dışardan alsan dha ucuza glıyor bnmmde çogu şeyım evkurdan yatak odam kıng mrka blendır mıkrodalga fln filan memnunmuyum evt ama dşrda dha ucuz

buzdolabı,bulaşık makinası,fırın vs bakımından samsung değil ama siemens iyi bir marka,evimizde kullanıyoruz.evkur bakımından da kampanyadaki fiyatlar nasıl bilmiyorum ama genel olarak tüm ürünler çok pahalı,bazı ürünler neredeyse 2 katına satılıyor.bence acelen yoksa iyice gezip bak,kampanya bitiyor diye acele etme,daha ne kampanyalar gelir.zaten evkurda kampanya olsa bile dışarıdakinden daha ucuza geleceğini sanmıyorum

cnm taksitle alalım dha iii olur diyorsunuz ama fiyatlar 2 katı dışardan alsan dha ucuza glıyor bnmmde çogu şeyım evkurdan yatak odam kıng mrka blendır mıkrodalga fln filan memnunmuyum evt ama dşrda dha ucuz

Sağolun arkadaşlar.Beklediğim cevabı aldım sonunda.Çünkü bende Evkur'dan birşey almak istemiyorum aslında.Daha pahalı olduğunu bilmiyordum mesela.Çok teşekkür ederim yardımınız için...

canım evkurun etiketlerıne bı bak. peşin fiyatı ve taksıtlı fıyatları arasında dağlar kadar fark var. hepsini dışardan ayrı ayrı alsan daha karlı diye düşünüyorum ben. bende evkurdan aldım bırçok küçük ev aletını ama nedenı kredı kartı kullanmamam dı. taksıt yapıyor dıye kanıyoruz sonra öde öde bıtmıyor. bence pek bulaşma canım. hele hele beyaz eşyalarını kesınlıkle bayılerden al.

kredikartı olmayanları dibine kadar istismar eden bir kurum. üstelik geciktirdiğiniz taksitlerede o biçim faiz işletiyor. ürünler zaten marka. evkuru bağlayan bir durum yok. ben kart kullanmadığım için genelde peşin alışveriş yaparım. rakamlar büyükse dostlarım yada kardeşlerimin kartıyla alıp onlara elden ödüyorum taksitleri. ama asla kendimi evkura soydurtmam.

evkuru bilmemde
samsung buzdolabı kullanıyorum memnunum onu belirtmek istedim
çamaşır makinasınıda almayı düşünüyoruz

sadece buzdolabı olarak samsungdan genel olarak memnunlar bızde buzdolabı alacagız samsung mu sharp mı dıe dusunuyoruz. bence de ayrı ayrı alın. bende evkura guvenmıyorum. bırsey aldıgınızda bozulsa bıle ılgılenmıyorlar muatap bulamıyorsun.

sadece buzdolabı olarak samsungdan genel olarak memnunlar bızde buzdolabı alacagız samsung mu sharp mı dıe dusunuyoruz. bence de ayrı ayrı alın. bende evkura guvenmıyorum. bırsey aldıgınızda bozulsa bıle ılgılenmıyorlar muatap bulamıyorsun.

canım ben sharp aldım. kesinlikle tasiye ediyorum.

Son düzenleme:
Back
X