• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadaşlar lütfen yardım edin

Yagmur3507

Üye
Kayıtlı Üye
18 Şubat 2016
84
139
13
31
120kiloyum, 162boyundayim ve daha 22yasindayim üniversite öğrencisiyim cok üzülüyorum zayiflamak istiyorum ne olur yardım edin

Hayatına sporu, sağlıklı besinleri ve bol suyu koyarsan kendiliğinden gidecek kiloların canım. En güzel çağlarında istediğin kıyafeti giyebilmek için mücadele etmelisin.

T

teşekkür ederim canım inşallah :))
Üniversite yıllarımda 90 dan 60 a indim sadece spor ve yediklerime dikkat ederek hem de 6 ayda. Sonra hayatımın aşkı eşimle tanıştım :) insan zayıf olunca daha özgüvenli oluyor. Senin için dua edeceğim canım benim.

Daha cok gencsin Kendine hedef belirle genclik yıllarına yazık etme 1 saat spor yap tuzu şekeri yagı cıkar hayatından seni anlıyorum eminin uzuldukce yiyorsundur Bununla bi yere varılmıyor tatlım. Farklı bi hastalıgın yoksa troit vs daha hızlı kilo verirsin ya da bi diyetisyene git örnek menü olsun elinde ve muhakakk 1 saat bile olsa yuru Emin ol 1-2 ay a kadar cok farkedecek Sabır ve zaman canım...Kolay degil ama bu yolda yalnız olmadıgınıda bil...

Daha cok gencsin Kendine hedef belirle genclik yıllarına yazık etme 1 saat spor yap tuzu şekeri yagı cıkar hayatından seni anlıyorum eminin uzuldukce yiyorsundur Bununla bi yere varılmıyor tatlım. Farklı bi hastalıgın yoksa troit vs daha hızlı kilo verirsin ya da bi diyetisyene git örnek menü olsun elinde ve muhakakk 1 saat bile olsa yuru Emin ol 1-2 ay a kadar cok farkedecek Sabır ve zaman canım...Kolay degil ama bu yolda yalnız olmadıgınıda bil...
Çok teşekkür ederim canım, insallah verecegim 3gun oldu diyet yapıyorum, insaah sonuna kadar gideceğim bu kez

Üniversite yıllarımda 90 dan 60 a indim sadece spor ve yediklerime dikkat ederek hem de 6 ayda. Sonra hayatımın aşkı eşimle tanıştım :) insan zayıf olunca daha özgüvenli oluyor. Senin için dua edeceğim canım benim.
Cok saol canim ya, ne güzel idealine ulasmissin, umarım bende ulasabilirim, o kadar zorlanıyorum ki. Nasil gider bunca kilo pes et diyorum sonra da söylenen laflar olmayan kotlar aklıma geliyor devam ediyorum, 3gun oldu insallah devami da gelir canim

Cok saol canm teşekkür ederim insallah en yakın zamanda diyestisyene de gidecegim ama en azindan 3 5kilo vermek istiyorum oraya gidene kadar azmimle

Cok saol canm teşekkür ederim insallah en yakın zamanda diyestisyene de gidecegim ama en azindan 3 5kilo vermek istiyorum oraya gidene kadar azmimle
Diyetisyene gitmen iyi olur tatlım belki insülin direnci, hipotiroidi gibi kiloya sebebiyet veren hormonal bozukluk olabilir. Ben de var mesela bunlar ve hemen kilo alan bir yapım var.

Diyetisyene gitmen iyi olur tatlım belki insülin direnci, hipotiroidi gibi kiloya sebebiyet veren hormonal bozukluk olabilir. Ben de var mesela bunlar ve hemen kilo alan bir yapım var.
Hmm cok haklısın aslinda canim en güzeli diyetisyen, ben birarastirayim haftaici gideyim size de anlatırım ne söylediyse

Back