- 10 Nisan 2016
- 8.541
- 12.630
- 248
- 36
- Konu Sahibi samsunlu5555
-
Her zaman aynı olmayabilirAma kimyasal da yaşadım ben nasıl bir şey olduğunu biliyorum bu öyle bir şey değil
Tamma çok teşekkür ederimBence pazartesi bir daha verin kan testi. tekrar idrar testi yapın sabah
Benim bildiğim kimyasal da azda olsa değer çıkıyor 4 5 falan oluyorHer zaman aynı olmayabilir
Ondan önce yaptığım testte de çıkmıştıBelki evde yaptığınız test bozuktur. Olsa kanda çıkardı. Psikolojik olarak da adetiniz çözülmüyor olabilir.
Negatif haklısınızKan 2.0 olunca boyle cikiyor testler.Size gecenki konuda da yazmistim benim hep 2.0, 2.5, 2.9 cikar negatifken.Ve testler boyle silik gibi cikar.en son iliskiniz ne zaman oldu?
Belki çıkmıştı indi ondan dedim belki de hiç kimyasal değil bir kaç gün sonra tekrardan bakınca çıkar ortayaBenim bildiğim kimyasal da azda olsa değer çıkıyor 4 5 falan oluyor
Amin inşallahBelki çıkmıştı indi ondan dedim belki de hiç kimyasal değil bir kaç gün sonra tekrardan bakınca çıkar ortaya
İliskinin ustunden cok gecmediyse gec dollenmede olabilir ama.Negatif haklısınız
Adete yakın ilişkim olmuştuİliskinin ustunden cok gecmediyse gec dollenmede olabilir ama.
O zaman yeni yerlesiyordur, yerlesme kanamasi olabilir.Sanirim hala adet olmadinAdete yakın ilişkim olmuştu
Bencede yerleşme çünkü peçeteye sürünce anladım ne zaman çıkar kanda senceO zaman yeni yerlesiyordur, yerlesme kanamasi olabilir.Sanirim hala adet olmadin
Resmini bile çektim peçeteninO zaman yeni yerlesiyordur, yerlesme kanamasi olabilir.Sanirim hala adet olmadin
Buyuk oglumda o ay sadece adetime 5 gun kala beraber olmustuk.Adetim 4-5 gun gectiginde negatifti.Sonra silik cizgi cikti senin gibi cizgi ciktiktan 1 hafta sonra doktora gittigimde beta 45 cikmisti.O kadar zamana ragmen yeni yukseliyordu.Acele etme bence bu hafta bekle adet olursan gecikti dersin ama simdi pozitifse bile dogru duzgun bi deger cikmaz seni surundurur.Resmini bile çektim peçetenin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?