- 18 Ağustos 2022
- 973
- 174
- 33
- 23
- Konu Sahibi samsunlu5555
-
Üç gün gecikmiş zaten. Bekleyecek bir şey kalmamış bence. Sabah idrar testi yapın. Hatta şimdi gidip kan testi bile verebilirsinizAdetim 3 gün geçikti test yaptım çift çizgi çıktı sonra sabah adet oldum sandım ama lekelenmeymiş kesildim sonradan damla damla geldi geç döllenmede üstüne görme olurmu ne kadar sonra test yapayım
Canım testi atsana bı hemen mi cikti çift cizgiAdetim 3 gün geçikti test yaptım çift çizgi çıktı sonra sabah adet oldum sandım ama lekelenmeymiş kesildim sonradan damla damla geldi geç döllenmede üstüne görme olurmu ne kadar sonra test yapayım
Ustune gorme degildir o yerlesme kanamasidir lekelenme tarzinda olurAdetim 3 gün geçikti test yaptım çift çizgi çıktı sonra sabah adet oldum sandım ama lekelenmeymiş kesildim sonradan damla damla geldi geç döllenmede üstüne görme olurmu ne kadar sonra test yapayım
Canım testi atsana bı hemen mi cikti çift cizgi
Verdim fakat 2.0 çıktı geç döllenme olabilir miKi çift çizgiyide görmüşsünüz. Bence gidip direk kan verin
Canım bence git hemen kan ver ve bizide haberdar et inşallah hamilesindirEki Görüntüle 3149487 evet hemen çıktı
Ya böyle açık renkte bide soluk renkte oldu adetten farklıydı çünkü her ay adetimde benden pıhtılar gelirdi bu normal peçeteye sürünce anca geliyorUstune gorme degildir o yerlesme kanamasidir lekelenme tarzinda olur
İki düşük bir değer ama Rabbim ol derse olur iki gün sonra birdaha kan verVerdim fakat 2.0 çıktı geç döllenme olabilir mi
Verdim negatif çıktı 2.0Canım bence git hemen kan ver ve bizide haberdar et inşallah hamilesindir
Yerlesme iste o ya da rahimde kalan eski kan bende de olmustu cunku 3 gun falan devam etmisti sildikce geliyoduYa böyle açık renkte bide soluk renkte oldu adetten farklıydı çünkü her ay adetimde benden pıhtılar gelirdi bu normal peçeteye sürünce anca geliyor
Aa kimyasal olmusta olabilir canim yaVerdim negatif çıktı 2.0
Ama kimyasal da yaşadım ben nasıl bir şey olduğunu biliyorum bu öyle bir şey değilAa kimyasal olmusta olabilir canim ya
Geçikmeniz varmıydı bana biraz yardımcı olur musunuzYerlesme iste o ya da rahimde kalan eski kan bende de olmustu cunku 3 gun falan devam etmisti sildikce geliyodu
Ne zaman vermiştiniz? Bir daha verinVerdim negatif çıktı 2.0
Yok ben regl tarihinden 2 gun once ogrendim gebeligi keseyi gordukten sonra lekelenmem oldu benimGeçikmeniz varmıydı bana biraz yardımcı olur musunuz
Büğün verdimNe zaman vermiştiniz? Bir daha verin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?