Kızlar ben 30 ağustosta bi ilişki yaşadım adetimin 5. Yanı son günüydü boşalma olmadı fakat zevk suyundan korktuğum için ertesi gün hapı kullandım ilk 3 saat içinde daha sonra kullandıktan 4 eylülde ara kanama gecırdım. Adetim 21 22 agustos gibi gelmesi gerekiyordu fakat ara kanamadan kaynaklı gelmedi. 30 eylülde adet kanım geldi( normal döngü günüm 26 27 gün buda ara kanamadan tam 27 gün sonra geldi) adet kanım geldi fakat gayet kıpkırmızı her zamanki renkteydı iki gün boyunca normaldi daha sonra ben adetımın 2. Ve 3. Günü diş ağrım için apranax fort kullandım adetimi 3. Gün itibariyle asırı azaltı yok denecek kadar rengi de değişti dogal olarak ( ilaçtan kaynaklıdır umuyorum ki ) adet bitiminden ıkı gün sonra 6 ekımde evde gebelık testı yaptım negatıf daha sonra tam bir hafta sonra 13 ekımde tekrar evde test yaptım tekrar negatif (ilişkinin üstünden 36-44 gün gecmıstı 5-6 hafta aynı zamaana tekabül) bu kadar gün sonra evdeki testler yanlıs sonuç çıkartmaz değil mii ? 11-12 gün sonra ikinci adetimi olmam gerekıyor ve sankı biraz kasık ağrım sanki bacagıma dogru da ınıyor arada göbegımın bıraz asagısı da sankı ağrıyor gibi garip
-- ekleme olarak ilişkiden 18 gün sonra kanda beta hcg <1.20 negatıf cıkmıstı geç döllenme olsa dahi pozitif cıkar mıydı acaba ?
-- ekleme olarak ilişkiden 18 gün sonra kanda beta hcg <1.20 negatıf cıkmıstı geç döllenme olsa dahi pozitif cıkar mıydı acaba ?