arkadaslar lütfen yardim edin kromozom anomalisi nedeniyle düsük yapan varmi

birkatre19

Üye
Kayıtlı Üye
23 Şubat 2014
30
1
6
34
İstanbul
12.kromozom da tasiyici olarak perisentrik inversiyon tespit edildi doktorların dedigine gore kromozom bogum noktasindan kirilip ters donup tekrar eski haline geliyormus buna perisentrik inversiyon deniyormus ve bende yaptrdigim kromozom analizi sonucunda bu rahatsizlik saptandi.7 ay once 2.kurtajimi oldum ve bebegimden kan alindi ve kromozom analizi ne gitti ve melegimdede ayni rahatsizlik saptandi. 2 kurtaj 1 normal düşük yaşadım ve cok yiprandim artik bi cocugum olsun istiyorum benim gibi rahatsızlığı olan arkadaslarimdan yardm bekliyorum lütfen

canım geçmiş olsun Allah sabır versin.öncelikle senin konumunda değilim ama az önce netten Anne olmak istiyorum 28 Şubat tarihli programını izledim seni sorunu da tam üstüne okudum.BEnzer bir problemi olan izleyici sormuş aynı senin gibi gen prblemi varmış..Dr dedi ki kendi kendiliğine hamile kalmaktansa tüp bebek yönetimini denese daha iyi olur çünkü biz tüp bebekte gen araştırması yapıyoruz ve sağlıklı embriyo transfer ediyoruz.Bir tüp bebek uzmanıyla konuş istersen inşallah ben vesile olurum da sorunun hallolur.Dr adı da Aret Kamar.. sağlıklı gebelikler olsun inş...

Cok tesekkurler canim dr um bana tup bebegi onerdi ancak bir kez daha normal yolla hamile kalip denememi soyledi.dr un bna dedigi sen bu anomaliyi tasiyorsun ama sen sagliklisin sende bi problem yok cocugundada bir problem olmayabilir bir daha denemekte fayda var dedi % 99 saglikli olur dedi ancak ben 2 kez kurtaj oldum bi de bos gebeligim var. Malesefki tup bebek maliyeti 10.000 i buluyor boyle bir durumumda yok iki arada bir deredeyim anlayacağın ne yapcami bilmiorum canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…