• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadaşlar lutfen yardim edermisiniz ?

Sumeyye47mardn

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
5 Şubat 2020
59
18
8
26
Ben 3 aylik evliyim normalde 28 gunde bir adet oluyorum ve adetlerim duzenlidir en son 3 ocakta oldum 31 ocakta gunumdu biz esimle cocuk da istiyoruz gecen 2 ay adetlerim duzenliydi erken oluyordum bir kac gun hatta , ama bu ay 6 gun gecikti bende acaba hamilemiyim diye heyecanlandim aksamlari bel agrisi ve sol kasigimda batma oluyor siskinlik mide yanmasi bu belirtilerim var kan testi yapsam belli olurmu lutfen yardimci olun!!!

Evde yapacağım test de çıkar zaten artık. Regle bir kaç gün kala eger varsa silik de olsa çıkıyor. 💐

6 gün geciktin ve hala test yapmadın mı ? 😒 Ben 3 gün gecikince yaptm çıktı. Oda 3 gün eşm yüzünden bekledm belki olursun diodu 🤣🤣 mide yanması falan sonraki belirtiler ama diğer belirtilerinde hamilelik olabilir.

6 gün geciktin ve hala test yapmadın mı ? 😒 Ben 3 gün gecikince yaptm çıktı. Oda 3 gün eşm yüzünden bekledm belki olursun diodu 🤣🤣 mide yanması falan sonraki belirtiler ama diğer belirtilerinde hamilelik olabilir.
2 defa Yaptim ama negatif cikti bnde bidaha yapmaya korktum yine cikmaz diye direkt kan testi yapayim dedim bugun gidip yapacam insallah bekledigim gibi cikar 🙈

Umarım geç döllenmedir. 🙏🏻 Kanda kesin çıkar. Bence bir an önce kar ver. 🥰
Gec dollenme degilmis prolaktin yani sut hormonum fazla calistigi icin bana dostinex diye bir hap verdi prolaktin 42 cikti normal olan da 25 in altindaymis 2 hafta kullan 3. Haf ta tekrar gel dedi duserse gebe kalma olasiligim fazla olirmus lutfen dua edin cok istiyorum 😐

Back