- 7 Nisan 2024
- 572
- 140
- Konu Sahibi Sevimlikiz2
Arkadaşlar merhaba lütfen yardım çapa tıp fakültesi ikili tarama konusunda nasıl tavsiye edermisiniz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayır detaylı ultrasyonda varİkili tarama zaten bi kan alıp yapılan bi test, çok da spesifik bi özellik istemiyor bence
Detaylı ultrason değil aslında o ense kalınlığına burun ölçüsüne bakılıyor sadece. Detaylı 20'den sonra yapılıyor geneldeHayır detaylı ultrasyonda var
Evet biliyorum da çapa bu konuda nasıl onu öğrenmek istiyorum sonuçta burdada yanlıl bilgilendirme yapılabiliyorDetaylı ultrason değil aslında o ense kalınlığına burun ölçüsüne bakılıyor sadece. Detaylı 20'den sonra yapılıyor genelde
Aşırı iyi. Benim ilk çocuğumda bazı riskler vardı. Perinotoloji doktorumuz hemen oraya yönlendirdi. Kalp için ense için vs heyet geliyor. Heyetin karşısında bakıyorlar. Profesör sizi inceliyor, bir kaç hoca inceliyor. Ama dediğim gibi ben detaylı zaten yaptırmıştım ama doktorum hemen çapaya yönlendirmiş. Şükür gayet iyilerdi de bir sorun görünmedi hallettik güzel geçti. Oğlum şu an 6 yaşında maşallahı var hamdolsun :)Evet biliyorum da çapa bu konuda nasıl onu öğrenmek istiyorum sonuçta burdada yanlıl bilgilendirme yapılabiliyor
Benim 1 arkadaşım çapa takipliydi, memnundu. O tabii oldu epey çocuğu 1 yaşını geçti ama lab'ı ve doktorları aynıdır benceEvet biliyorum da çapa bu konuda nasıl onu öğrenmek istiyorum sonuçta burdada yanlıl bilgilendirme yapılabiliyor
Teşekkür ederimBenim 1 arkadaşım çapa takipliydi, memnundu. O tabii oldu epey çocuğu 1 yaşını geçti ama lab'ı ve doktorları aynıdır bence
Teşekkür ederimTeşekkür ederim
Teşekkür ederimİstanbul Tıp Fakültesi sonuçta. Testlerinin kötü olacağını sanmıyorum.
Teşekkür ederimAşırı iyi. Benim ilk çocuğumda bazı riskler vardı. Perinotoloji doktorumuz hemen oraya yönlendirdi. Kalp için ense için vs heyet geliyor. Heyetin karşısında bakıyorlar. Profesör sizi inceliyor, bir kaç hoca inceliyor. Ama dediğim gibi ben detaylı zaten yaptırmıştım ama doktorum hemen çapaya yönlendirmiş. Şükür gayet iyilerdi de bir sorun görünmedi hallettik güzel geçti. Oğlum şu an 6 yaşında maşallahı var hamdolsun :)
Farklı konular altına açıyorum görülmesi ve daha çabuk sonuç alabilme adına ayrıca bikaç kez açmış olmam kişiyi rahatsız edecek bir durum değil aynı konu olduğunu fark edildiğinde sadece biri okunur geçilir isteğe bağlıdır burda keyfi şeyler sormadığımız için bilgi alabilmek adına çabalıyoruzLütfen her konunuzu birkaç kere açmayın.
Arkadaşlar lütfen yardım çapa tıp fakültesi iki tarama konusunda nasıl tavsiye edermisiniz
Arkadaşlar merhaba lütfen yardım çapa tıp fakültesi ikili tarama konusunda nasıl tavsiye edermisinizwww.kadinlarkulubu.com
Rahatsız edici değil. Kurallar dahilinde yasak, site sözleşmesinde yazıyorFarklı konular altına açıyorum görülmesi ve daha çabuk sonuç alabilme adına ayrıca bikaç kez açmış olmam kişiyi rahatsız edecek bir durum değil aynı konu olduğunu fark edildiğinde sadece biri okunur geçilir isteğe bağlıdır burda keyfi şeyler sormadığımız için bilgi alabilmek adına çabalıyoruz
Uyarı gelmediRahatsız edici değil. Kurallar dahilinde yasak, site sözleşmesinde yazıyor
Uyardı ya üstte Mune :)Uyarı gelmedi
Ya okadar stresli bir dönemdeyimki tek bir olay yada konu değil herşey üst üste gelmiş durumda inanının o uyarıyı yöneticinin yazdığının bile farkında değilimUyardı ya üstte Mune :)
İnşallah feraha çıkarsınız yakındaYa okadar stresli bir dönemdeyimki tek bir olay yada konu değil herşey üst üste gelmiş durumda inanının o uyarıyı yöneticinin yazdığının bile farkında değilim
Amin çok teşekkür ederimİnşallah feraha çıkarsınız yakında