arkadaşlar lütfen yardım betahc

agrin

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
8 Ağustos 2009
471
5
118
İstanbul
Arkadaşlar mrb. ben 10 gün önce çatlama iğnesi vuruldum.Vurulduktan 5 gün sonra kasıklarımda ağrı ve göğüslerimde şişlik var.Ve bügün dayanamayıp test taptırdım:sonuç 3.80 biliyorum negatif ama. Aslında çatlama iğnesiden sonra pozitif çıkar diyolar hamilelik olsada olamasa da.Morelim çok bozuk aslında adetime 10 gün var, sizce değerde bi değişiklik olurmu?Lütfen arkadaşlar ceveplarınızı bekliyorum şimdiden çok teşekürler.

hamile olabilirsin canım.adetin gününü gectiği zaman tekrar test yap.belki geç döllenme olmuştur bilemezsin.kendine dikkat et.ağır şeyler kaldırmaktan uzak dur.gününü geçinceye kadar bekle.allah inşallah nasip eder sana.

Canım yaa öncelikle çck teşekkür ederimmm.ınşallahhh canımmm.ınşallah her an dua ediyorumm inan. Peki sen kavuştun mu bebişine

Arkadaşlar yok mu başka fikirlrrini olan veyaa buna benzer bi durum yaşayan.Dünden beri maf oldum Allahım ınşallah geç döllenmedir.

ben 2 yıl uğraştan sonra malesef düşürdüm bebeğimi.ama hiç moralimi bozmuyorum ve üzülmüyorum.cünkü biliyorum ki gün gelicek bende annelik duygusunu yasayacağım.kendi bebeğimin kokusunu duyacağım..allah isteyen herkese nasip etsin.sende öyle moralini hiç bozma.ben okadar cok doktora gittim ki inanamazsın.her günüm her dakikam bu uğurda gecti.sadece bedenimle değil beynimlede ..bigün kendiliğinden oldu.tesadüfen öğrendim.adet sancısı sanıyordum gitmedim doktora.en sonunda ağrı kesici iğne vurdurtcaktım.orda idrar testi yaptılar.gebelik var dediler.meyerse düşüyormuş bebeğim.öğrendiğim an kaybettim.en acısıda bu.allah kimseye yaşatmasın.zülmediğim nokta,demek ki allah veriyormuş.vardır bundada bir hayır.sende üzülme.bozma moralini.olucak inan bana.er geç olucak.yeterki sabredelim yeter ki ümidimizi kaybetmeyelim.

Çok haklısın canım tabiki sabretmek lazım Allah vericeği zamanı biliyor.Seni okadar iyi anlıyorum ki ben de yaşadım ilk gebeliğim düşükle sonuçlandı.Zaten düşükten sonra bebiş isteğim kat kat arttı.Allahım inşallah en kısa zamanda hepimize sağlıklı evlatlat nasip eder.ınan her anım duayla geçiyor çok mu abartıyorum bilmiyorum ki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…