Arkadaşlar lütfen yardııımmm :(

atesbocegi

Üye
Kayıtlı Üye
21 Temmuz 2012
50
4
Arkadaşlar son adet tarihim 16.03.2015 ben 23.04.2015 tarihinde kan tahlili yaptırdım 416 çıktı. Sizce bu değer normal mi düşük mü

Gayet normal hemen hemen 4-5 haftalik hamilelikle uyumlu.o haftalarda benimde oyle cikmisti sonucum.
Offf inşallah doktorum 6 haftalık gebe olduğumu ve bu değerin çok düşük olduğunu gebeliği sonlandırabileceğimizi söyledi bikaç gün daha şana verelim dedi ana umudu yokmuş o günden bu yana çok üzgünüm. Başka bi doktora gittim o da senin gibi 4-5 haftalık ve herşey yolunda dedi biraz önce kan verdim saat 10 da sonucu gelicek gereken artış olmuştur inşallah

Hicc takilmayin gec yumurtlama denende bisey var.ama tarihlerinize bakinca benimde ayni zamandaymis testiniz 416.biseylerdi sonucum.bu doktorlarin en kotusunu soylemeleride ayri dert.bence gayet iyi ilk dok sacmalamis biraz.

canım sonuç çıkınca yazarsın. bence ve insallah geç döllenmedir. RABBİM bebişinizi hayırlı sağlıklı kucağınıza almayı nasip etsin

Simdi baktim adanadaymissiniz benim memleketimde.hangi hastaneye gidiyosunuz sonuc ciktimi.ozledim oralari haziranda tasincam ins.adanaya

Ev
Go

Gozunuz aydin super cikmis.
evet ya günlerdir çektiğim de yanıma kaldı ama sonuç iyi ya önemli olan o Adanaya yaz geldi çok güzel şuanda :)) hastaneye gitmiyorum doğuş tıp merkezinde 3 kadın doğumcu çalışıyolar. Benim gittiğim celal ardıç. Ama değiştiricem sanırım

Benim iilk doktorum bayram bukandi.ama kucuk hastanesi.universale di yeni adana oldu ordada bir erkek dok.var cok ovuyorlar.medline mi biyer daha var orada iyiymis.iki hafta once geldim adanaya ev tuttum temizlettim o zaman bile superdi hava.

Cnm önemli olan burdaki artışın düzenli olarak artması.Bence doktor bunu takip edecek gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…