- 21 Temmuz 2012
- 50
- 4
-
- Konu Sahibi atesbocegi
Arkadaşlar son adet tarihim 16.03.2015 ben 23.04.2015 tarihinde kan tahlili yaptırdım 416 çıktı. Sizce bu değer normal mi düşük mü
Offf inşallah doktorum 6 haftalık gebe olduğumu ve bu değerin çok düşük olduğunu gebeliği sonlandırabileceğimizi söyledi bikaç gün daha şana verelim dedi ana umudu yokmuşGayet normal hemen hemen 4-5 haftalik hamilelikle uyumlu.o haftalarda benimde oyle cikmisti sonucum.
Offf inşallah doktorum 6 haftalık gebe olduğumu ve bu değerin çok düşük olduğunu gebeliği sonlandırabileceğimizi söyledi bikaç gün daha şana verelim dedi ana umudu yokmuşo günden bu yana çok üzgünüm. Başka bi doktora gittim o da senin gibi 4-5 haftalık ve herşey yolunda dedi biraz önce kan verdim saat 10 da sonucu gelicek gereken artış olmuştur inşallah
Offf inşallah doktorum 6 haftalık gebe olduğumu ve bu değerin çok düşük olduğunu gebeliği sonlandırabileceğimizi söyledi bikaç gün daha şana verelim dedi ana umudu yokmuşo günden bu yana çok üzgünüm. Başka bi doktora gittim o da senin gibi 4-5 haftalık ve herşey yolunda dedi biraz önce kan verdim saat 10 da sonucu gelicek gereken artış olmuştur inşallah
Arkadaşlar sonu aldım 1152.08 :))
evet ya günlerdir çektiğim de yanıma kaldı ama sonuç iyi ya önemli olan o Adanaya yaz geldi çok güzel şuanda :)) hastaneye gitmiyorum doğuş tıp merkezinde 3 kadın doğumcu çalışıyolar. Benim gittiğim celal ardıç. Ama değiştiricem sanırımGo
Gozunuz aydin super cikmis.
Ev
evet ya günlerdir çektiğim de yanıma kaldı ama sonuç iyi ya önemli olan o Adanaya yaz geldi çok güzel şuanda :)) hastaneye gitmiyorum doğuş tıp merkezinde 3 kadın doğumcu çalışıyolar. Benim gittiğim celal ardıç. Ama değiştiricem sanırım