• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Arkadaşlar Lütfen tecrübelerinizi paylaşır mısınız çok heyecanlıyım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

hlya67

Üye
Kayıtlı Üye
9 Şubat 2021
88
79
8
27
Arkadaşlar merhaba iki gün önce gebelik testi yaptığımda kaset test negatif çıktı
bugün adet günümdü ve kasıklarımda batma olduğu için gidip kan vermek istedim Beta HCG değeri 32 çıktı dün akşam peçeteye sildiğimde çok az böyle sümüksü akıntı şeklinde kahverengi bir leke geldi Sabah ilk tuvalete girdiğimde de yine geldi gün içinde hiç gelmedi ve bu akşam yine geldi
belim de ağrı var böyle kemikler ayrılacakmış gibi ağrıyor bir de sol kasığımda batma var sizce bunlar normal mi

Normal iki gün sonra tekrarlayın inşallah iki katı artış olur değerde sağlıkla gelsin inşallah

Normal iki gün sonra tekrarlayın inşallah iki katı artış olur değerde sağlıkla gelsin inşallah
Gerçekten çok teşekkür ederim içime su serptiniz 😊
İnşallah pazartesi günü tekrar test vereceğim hayırlısı olur rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin🤲
isteyen herkese versin Rabb'im🤲🤲🤲

Takip edin iki günde bir iki katı artış olması gerekiyor akıntınız devam ediyorsa doktora görünmenizi tavsiye ederim ilaç verebilir bebek tutunsun diye

Takip edin iki günde bir iki katı artış olması gerekiyor akıntınız devam ediyorsa doktora görünmenizi tavsiye ederim ilaç verebilir bebek tutunsun diye
Çok teşekkür ederim akıntım yok şuan en son dün gece geldi ama belimdeki ağrı ve sol kasık batmasi devam ediyor

Arkadaşlar merhaba iki gün önce gebelik testi yaptığımda kaset test negatif çıktı
bugün adet günümdü ve kasıklarımda batma olduğu için gidip kan vermek istedim Beta HCG değeri 32 çıktı dün akşam peçeteye sildiğimde çok az böyle sümüksü akıntı şeklinde kahverengi bir leke geldi Sabah ilk tuvalete girdiğimde de yine geldi gün içinde hiç gelmedi ve bu akşam yine geldi
belim de ağrı var böyle kemikler ayrılacakmış gibi ağrıyor bir de sol kasığımda batma var sizce bunlar normal mi
Merhaba benimde 3 gün geçti adetim adet günümden önce test yapmıştım negatif ti bu gün yine yaptım yine negatif bende kan verdim sonuç bekliyorum lekelenme bende de olmuştu inşallah benimde kanda güzel sonuçlar çıkar sizinki de sağlıkla yükselir inşallah

Kan testi yaptirarak takip edebilirsiniz bu süreci

Çok teşekkür ederim akıntım yok şuan en son dün gece geldi ama belimdeki ağrı ve sol kasık batmasi devam ediyor
Ben sizi üzmek istemiyorum ama ağrı ve batma olan hafif kahverengi akıntı geldiğinde kimyasal gebelik olmuştum HCG 300 e kadar artmıştı bende :(( Birkaç ay sonrada bu bebeğime hamile kaldım... İnşallah sağlıklı bir gebelik geçirirsiniz 😇

Back