ya kızlar benim sorunum öyle kötü ki:sinifsinif:
benim ellerim lisede üniversitede öyle güseldiki manikür nedir bilmesdim tırnaklarım etlerinin alınması nedir bilmesdimsadece bi törpü muhteşem uzun tırnaklarım vardı...
ellerim yapısı cidden güseldir uzun ince parmaklarım vardır...
ama gelin görün ki son 3-4senedir bi alışkanlık başladı bende tırnaklarımın etlerini koparmaya başladım elimle o o etleri alınmayan tırnaklarımın etrafı şiş va nasırlaşmaış artık (nazara bağlıyorum)etlerimi koparmayı bırakamıorummafoldumbenhatta tırnak etlerimi koparmam parmaklarıma kadar taşmış durumda o kadar çok istiom ki bu alşıkanlığı bırakmayı tırnaklarımı uzatsamda ellerim sırf bu yüsden iğrenççççç...
kendi ellerimle ellerimi mahvetmekten artık bıktım
lütfen arkadaşlar yardım edin bi fikir önerin banaCADIARZU
hayatım ben tam sorununu anlayamadım şimdi tırnaklarını yediğin için tırnak altı etlerinden mi bahsediyorsun yoksa tırnak çevresi etlerinden mi? eğer tırnak çevresi etleri ise sana tavsiyem sally hansen in instant cuticle remover i.. tırnak çevresindeki o manikürle alınan etleri manikür yaptırmana gerek kalmadan 15 saniye içinde yumuşatıp çıkartıyor, bunu kullanırsan zamanla tırnaklarının çevresinin çok güzel olacağına eminim.. eczanelerde satılıyor, bir bak istersen bebeğim.. boshayallersmile
ama tabiiki çevresinin yiyorsan bırakman gerekecek yoksa cılk yara olur tırnak etlerin :1no2:
ellerinin bakımlı halinin resimleri varsa onlara bak yada bakımlı, ojeli el tırnak resimlerine bak. özenip hevesleneceksindir. resimler hep gözünün önünde dursun. elin ağzına gittiğinde resime bak. el ve tırnak bakımı yap düzenli olarak. tırnaklarını ojesiz yada tırnak cilasız(kırılma önleyici) bırakma. en kısa sürede vazgeç bu kötü alışkanlığından lütfen. bayanlar için el güzelliği önemlidir ve bakımlı eller ayrıcalıktır:1hug: tırnaklarım ve ellerim bakımlı günlerindeki haline döndü, alışkanlığımdan vazgeçtim diye müjdeni bekliyorum en kısa zamandavereliniortak hatta resimde ekle)
fiyatı ne kadar peki bu ürünün mantıklı bi ürün gibi geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?