anadolu yakasındaysan as kuaföre git. biraz pahallı ama herşey mükemmel olur
ayy nerededirr buuu benim bu gittiğim sayanorada öle çok ucuz diil ztn yeterki istediğim gibi olsunnn teşekkür ederim onuda araştırıcam :)))delikafadulden
zehra cnm gerçekten çok teşekkürler şimdi buldum sitesini ve gerçekten hayran kaldım bendee yaa nekadar acaba fiyatları bilgin varmı
VALLA GÜZELİM BENDE HAYRAN KALDIM ADAMA AMA FİYAT SORDUM
SAÇ BAŞ MAKYAJ AĞDA MANİKÜR PEDİKÜR 750 DEDİ.
nutkum tutuldu birden :) nişanlım duysa keser vallahi:)
araştırdım sonra Ali GÜr var Tanrıça Gelinlerini yaratıyor adam öyle bir profil çizmis kendisine.
bi çok yerde şubesi var orası daha uygun 350 lira.
görüşücem işte bende.
sizin o taraftakı alişveriş mağazalarındada var sanırım şubesi.
avrupa yakasında profilo avm , olivium avm de var.
ayyy evet evet bende aradım şimdi valla biraz pahalı diyince sen bukadarını tahmin etmöemiştim uçmuşlar yaaa
yaa ali gür filan var ama onlardanda emin değilim çünki bizim bi arkadaş mehmet tatlıda yaptırmıştı saçını asma beğenmedim makyajı filan ı ı hoş değildi ben yine sayanoradan vazgeçmiimhihoyyyt
bende ali gürle konuşcam deneme yaptırıcam önce zaten.
hadi bakalım ikimiz içinde hayırlısı olsun artık nasıl çıkıcaz allah kerim
vereliniortak
kızlar benimde 5 haziranda bostancıda olcak düğünüm.yabancısıyım bildiğim hiç bir kuaför yok bende araştırıyorum.benden önce düğününüz olursa banada bu dediğiniz yerler için bilgi verirseniz sevinirm
sahracedittekinin adı ne peki?
hımm dene bakalım. benimde mayısta düğün. karşıya kuaföre gelemem mecbur buralarda bakıcam bişiler. belki ataköy atriumdaki kuaföre giderim. balyajımı yaptırmıştım. biraz pahalı ama güzel yapıolar adamlar iyi saçta.
sizin oradada seçenekler çok sanırım iyi kuaförler var die duymuştum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?