• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinbaşı ve Gelin Tacı Arkadaşlar lütfen kuaför yardımı

ozzlem83

AREN DOĞU
Kayıtlı Üye
30 Nisan 2009
598
1
96
41
İstanbul
2010 mayıs ayında düğünümüz var ve ben kuaföre karar vermedim kafamda çok karıştı aslında şuanda SAYANORA kuaföre gitmekteyim orada gelin saçı yaptıranınız varmı yada bilgisi olan...

Birde çekmeköy ve nato yolunda villa kuaför die biyer varmı orayıı bilen arkadaşlar varmı

Yardımlarınızı bekliyorumm:lepi:

ayy nerededirr buuu benim bu gittiğim sayanorada öle çok ucuz diil ztn yeterki istediğim gibi olsunnn teşekkür ederim onuda araştırıcam :)))delikafadulden

canım iki tane şubesi var as kuaförün. adam çok meşhur sorma. uzman tv de hatta videoları var. makyözü de çok profesyonel.
o kadar para verebilecek bir potansiyelim olsa oraya giderim . karşıda olması bana uymuyor. ben avrupa yakasındayım ve düğün bakırköyde olacak. o yüzden bakırköy bahçelievler tarafında kuaför araştırıyorum.
as kuaför dedğim gibi erenköyde bağdat caddesinde var.

aaaa süper yaaaa tam istediğim civarlarda

ayy çok sağol cnm yaa çok makbule geçti inan

şimdi araştırdım ama sitelerini filan bulamadım iyice bi araştırayım hemen

tekrar çok teşekkürler

zehra cnm gerçekten çok teşekkürler şimdi buldum sitesini ve gerçekten hayran kaldım bendee yaa nekadar acaba fiyatları bilgin varmı

zehra cnm gerçekten çok teşekkürler şimdi buldum sitesini ve gerçekten hayran kaldım bendee yaa nekadar acaba fiyatları bilgin varmı

VALLA GÜZELİM BENDE HAYRAN KALDIM ADAMA AMA FİYAT SORDUM
SAÇ BAŞ MAKYAJ AĞDA MANİKÜR PEDİKÜR 750 DEDİ.
nutkum tutuldu birden :) nişanlım duysa keser vallahi:)
araştırdım sonra Ali GÜr var Tanrıça Gelinlerini yaratıyor adam öyle bir profil çizmis kendisine.
bi çok yerde şubesi var orası daha uygun 350 lira.
görüşücem işte bende.
sizin o taraftakı alişveriş mağazalarındada var sanırım şubesi.
avrupa yakasında profilo avm , olivium avm de var.

VALLA GÜZELİM BENDE HAYRAN KALDIM ADAMA AMA FİYAT SORDUM
SAÇ BAŞ MAKYAJ AĞDA MANİKÜR PEDİKÜR 750 DEDİ.
nutkum tutuldu birden :) nişanlım duysa keser vallahi:)
araştırdım sonra Ali GÜr var Tanrıça Gelinlerini yaratıyor adam öyle bir profil çizmis kendisine.
bi çok yerde şubesi var orası daha uygun 350 lira.
görüşücem işte bende.
sizin o taraftakı alişveriş mağazalarındada var sanırım şubesi.
avrupa yakasında profilo avm , olivium avm de var.

ayyy evet evet bende aradım şimdi valla biraz pahalı diyince sen bukadarını tahmin etmöemiştim uçmuşlar yaaa :D

yaa ali gür filan var ama onlardanda emin değilim çünki bizim bi arkadaş mehmet tatlıda yaptırmıştı saçını asma beğenmedim makyajı filan ı ı hoş değildi ben yine sayanoradan vazgeçmiim :Dhihoyyyt

ayyy evet evet bende aradım şimdi valla biraz pahalı diyince sen bukadarını tahmin etmöemiştim uçmuşlar yaaa :D

yaa ali gür filan var ama onlardanda emin değilim çünki bizim bi arkadaş mehmet tatlıda yaptırmıştı saçını asma beğenmedim makyajı filan ı ı hoş değildi ben yine sayanoradan vazgeçmiim :Dhihoyyyt

bende ali gürle konuşcam deneme yaptırıcam önce zaten.

hadi bakalım ikimiz içinde hayırlısı olsun artık nasıl çıkıcaz allah kerim
vereliniortak

senin nezaman cnm düğün?
aa bak sahrayı ceditte bi kuaför var.
gelin dergisinin çekimleri için saç baş yapmış adam hatta.
oraya gidebilirsin.
çok çeşitli saç modelleri var.
280 e yakın saç modeli var web sitesinde.
bana ters orası işte.

benim mayısta düğün onuda biliyorum benim gideceğim yerde onun az ilerisinde ztn 350 ila 500 arasında değişiyo benimkide orayada giderim prowaya artık denicem :)))

kızlar benimde 5 haziranda bostancıda olcak düğünüm.yabancısıyım bildiğim hiç bir kuaför yok bende araştırıyorum.benden önce düğününüz olursa banada bu dediğiniz yerler için bilgi verirseniz sevinirm

hımm dene bakalım. benimde mayısta düğün. karşıya kuaföre gelemem mecbur buralarda bakıcam bişiler. belki ataköy atriumdaki kuaföre giderim. balyajımı yaptırmıştım. biraz pahalı ama güzel yapıolar adamlar iyi saçta.

kızlar benimde 5 haziranda bostancıda olcak düğünüm.yabancısıyım bildiğim hiç bir kuaför yok bende araştırıyorum.benden önce düğününüz olursa banada bu dediğiniz yerler için bilgi verirseniz sevinirm

benimde düğünüm mayısta bende içerenköydeyim eğer bi değişiklik yapmazsam sayanora var erenköyde oraya gitmeyi planlıyorum sende iyi bi yer bulursan bana haber ver bariiiii

hımm dene bakalım. benimde mayısta düğün. karşıya kuaföre gelemem mecbur buralarda bakıcam bişiler. belki ataköy atriumdaki kuaföre giderim. balyajımı yaptırmıştım. biraz pahalı ama güzel yapıolar adamlar iyi saçta.

sizin oradada seçenekler çok sanırım iyi kuaförler var die duymuştum

Back