- Konu Sahibi yenibirkadin
merhaba arkadaşlar.. çok sevdiğim bir arkadasımın ailesi bi 5-6 ay önce bir market actılar.. ama biraz once haber aldımki market batmıs ve yaklasık 7-8 milyar bir borcları cıkmıs.. ve suan ellerinde avuclarında hiç birsey yok.. arkadasımın annesi calıscak durumda deil.. babası ise 52 yasında.. daha once laminant dosemeciliginde ustalık yapmıs bi adam.. cok seviyorum kendisini cok efendi gerckten insana böyle kızım cocugum der gibi bakısları var.. simdi tekrar o işine donerse cok zorlanır... o amcamın tekrar o işe donup daha fazla yıpranmasını istemiyorum ama baska turlu ailesini nasıl gecindircek bu konudada pek fikrim yok.. arkadasım calısıo elinden geleni yapıyo ama tek kişinin calısmasıyla odencek bi borc deil..
arkadaslar sizden istegim bu 52 yasındaki amcam nerde calısabilir ve ya ümraniye taraflarında bildiğiniz iş arayan ve bu amcama iş verebilcek olan varmı? lütfen yardım edin onları böyle uzgun görmeye dayanamıyorumm...
arkadaslar sizden istegim bu 52 yasındaki amcam nerde calısabilir ve ya ümraniye taraflarında bildiğiniz iş arayan ve bu amcama iş verebilcek olan varmı? lütfen yardım edin onları böyle uzgun görmeye dayanamıyorumm...