- 14 Ekim 2014
- 3.265
- 3.577
- Konu Sahibi zeynoootly
Amin canım Allah isteyen herkese nasip etsin :)yazarım tabi cnmmm allah herkese nasip etsin inşş çocuk sevgisini :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin canım Allah isteyen herkese nasip etsin :)yazarım tabi cnmmm allah herkese nasip etsin inşş çocuk sevgisini :)
Biraz ayıp kaçıyor o Yüzden yazmıyorum isteyene özel atarıminş gerek kalmaz cnm ama ne kürü yakınlarımda da var çocuk isteyen paylaşırsan sevinirim :)
Vücudunuzda baska degisiklerde var mi? Eger üzerine gördüyseniz yaklasik 7 haftalik hamile olmalisiniz. Bu durumda mide bulantisi, gögüslerde büyüme ve hassaslik, mide yanmasi, kokulara hassasiyet gelisebiliyor.Arkadaşlar yeni üye oldum ve hemen sıkıntımı paylaşmak istedim sizinle geçen ayın 27 sinde adet oldum ama diğerlerinden farklıydı yani hem sıvı şeklinde geldi hemde kısa sürdü adetim bittikten sonra idrar testi yaptım üstüne görme olayı olabilirmi diye ama sonuç negatif daha adetime 10 gün var ama dünden beri kahverengi lekeler ve pembe açık kırmızı renkte akıntım oluyo kasık bel ağrım var ve şiddetli baş ağrısı var 3 yıllık evliyim ve çok istiyoruz bebeğimiz olamasını acaba olabilirmi yorumlarınızı bekliyorum lütfeeennn
Vücudunuzda baska degisiklerde var mi? Eger üzerine gördüyseniz yaklasik 7 haftalik hamile olmalisiniz. Bu durumda mide bulantisi, gögüslerde büyüme ve hassaslik, mide yanmasi, kokulara hassasiyet gelisebiliyor.
İnşallahh cnmm ben şuan cesaret edemiyorum ama sen öğrenirsen yaz mutlaka :)
ahh olsam hemen yazıcammm...
cnmm merak ettim naptın ?? Ben evde test yaptım negatif çıktı lekelerde bugün çok yok kesilcek sanırım ama anlamadım ben şimdi hamile olabilirmiyim ?
adetine nekadar var canım..inşallah hamilesindir..benim haftaya falan belli olcak..
27 sinde olmam lazım cnm sence hamileysem bile idrar testinde çıkmama ihtimali varmı ki ?
olabiliyormuş tabi..ama idrar testi için erken bir zaman..adet günü yada adetten sonraki günşer belli olur..en iyisi kan testi..
cnm ben gittim doktora kan testi istedi yaptırdım ama negatif muayene etti akıntı için fitil verdi bi problem yok dedi ama garip olanı şu ben hala adet olmadım sen naptın ?
ben adet olmadım canım..idrar testi yaptım evde silik çizgi çıktı 6 kez falan yapmışımdır..yarın doktora gidicem kısmetse inşallah hamileyimdir...inşallah en yakın zamanda sende hamile kalırsın..
İnşallah canım benim güzel haberlerini bekliyorum ona göre :)
yok canım yine kimyasal gebelik geçirdim..inan çok üzüldüm ağladım..bu sefer çok heveslenmiştim..kısmet nasip....
Olsun cnm ya skma canını kısmet değilmiş herşeyin hayırlısı umutsuzluk yok ona göre tamammı..