Arkadaşlar lütfen fikir verin :(

Arkadaşlar yeni üye oldum ve hemen sıkıntımı paylaşmak istedim sizinle geçen ayın 27 sinde adet oldum ama diğerlerinden farklıydı yani hem sıvı şeklinde geldi hemde kısa sürdü adetim bittikten sonra idrar testi yaptım üstüne görme olayı olabilirmi diye ama sonuç negatif :KK43: daha adetime 10 gün var ama dünden beri kahverengi lekeler ve pembe açık kırmızı renkte akıntım oluyo kasık bel ağrım var ve şiddetli baş ağrısı var 3 yıllık evliyim ve çok istiyoruz bebeğimiz olamasını acaba olabilirmi yorumlarınızı bekliyorum lütfeeennn :KK43:
Vücudunuzda baska degisiklerde var mi? Eger üzerine gördüyseniz yaklasik 7 haftalik hamile olmalisiniz. Bu durumda mide bulantisi, gögüslerde büyüme ve hassaslik, mide yanmasi, kokulara hassasiyet gelisebiliyor.

Vücudunuzda baska degisiklerde var mi? Eger üzerine gördüyseniz yaklasik 7 haftalik hamile olmalisiniz. Bu durumda mide bulantisi, gögüslerde büyüme ve hassaslik, mide yanmasi, kokulara hassasiyet gelisebiliyor.

Yani ara ara bulantı oluyo halsizlikte var ama ben psikolojiktir diye düşünmüştüm heyecanıma kapılıp hemen test yaptırıp hayal kırıklığı yaşamak istemiyorum ama bu lekelenme nekadar sürer nekadar beklemeliyim blmiyorm :KK43:

olabiliyormuş tabi..ama idrar testi için erken bir zaman..adet günü yada adetten sonraki günşer belli olur..en iyisi kan testi..

cnm ben gittim doktora kan testi istedi yaptırdım ama negatif muayene etti akıntı için fitil verdi bi problem yok dedi ama garip olanı şu ben hala adet olmadım :KK43: sen naptın ?

cnm ben gittim doktora kan testi istedi yaptırdım ama negatif muayene etti akıntı için fitil verdi bi problem yok dedi ama garip olanı şu ben hala adet olmadım :KK43: sen naptın ?

ben adet olmadım canım..idrar testi yaptım evde silik çizgi çıktı 6 kez falan yapmışımdır..yarın doktora gidicem kısmetse inşallah hamileyimdir...inşallah en yakın zamanda sende hamile kalırsın..

ben adet olmadım canım..idrar testi yaptım evde silik çizgi çıktı 6 kez falan yapmışımdır..yarın doktora gidicem kısmetse inşallah hamileyimdir...inşallah en yakın zamanda sende hamile kalırsın..

İnşallah canım benim güzel haberlerini bekliyorum ona göre :)

Olsun cnm ya skma canını kısmet değilmiş herşeyin hayırlısı umutsuzluk yok ona göre tamammı..

eşimde aynısını söylüyor ama sanırım umudum kalmadı..herşey normal oluyor ama tutunamadan düşüyor..doktor çoğu kişide olabileceğini ve çoğu kişininde farketmediğini söyledi..inşallah Allah ım banada sanada en yakın zamanda nasip eder..

X