Onu mutlu etmiyor ki, gözünü boyuyor. Er geç benzerlerini o kızcağıza da yaşatacak. Siz kurtulduğunuza sevinin. Keşke yeni sevgilisi de sizi dinleyip inansaydı.Arkadaşlar meraba daha önce biraz açmıştım size olayı 5 sene birlikte olduğum biri vardı arkadaşımla sevgili olmuştu kız bizimle aynı şehirde yaşamıyordu.. tatil için geldi o yokken adam hep beni arıyordu falan ben hayatımdan çıkarmaya karar verdim o bana ulaşsada asla izin vermiycem ki kız burdayken ulaşmıyo.. gidince arıyo.. kıza söylesemde kız inanmıyo.. şuan burdalar beraber mekan mekan geziyolar görmek istemiyorum bi instagram story de biyerde denk gelirim diye bu hafta instagrama bile girmedim.. tek istediğim unutmak ve görmemek.. adam bana o kadar kötü seyler yasattı ki o kıza benle aldattığını söyledim diye beni boğazlamaya bile kalktı ama o kızla çok güzel çok iyi bi ilişkileri varmış içime yediremiyorum bana bu kadar sey yasatan birinin baskasını mutlu etmesini nasıl kendime dirayet verebilirim biraz destek olur musunuz...
Aynen böyle düşünüyorum çok mutlular çok iyiler bi yerde görürsem inanın çok acı çektim temmuz ayından beri daha yeni içim biraz körleniyo ne yedim ne içtim tekrar aynı acıları çekerim diye korkuyorum çok acıdı canım travma oldu bende görmek istemitorum instamı dondurcaktımm yasadıpım yer küvük herkes ortak burda bi yerde biri bişey paylasır onları görürüm diye çok kkrkuyorum sonra dedim ne zamana kadar kacıcamBırak ne hali varsa görsün, kurtulmuşsun şükret bence. Hiç kendi kendine onlar mutlu falan diye düşünme göstermeliktir.
Kimse birinin hayatını alt üst edip mutlu olamaz,ben karmaya inanan biriyim.Gün gelir size yaşattıklarının bedelini fazlasıyla öderler.Mutlaka kulağınıza gelir bunlar ama sizin tek yapmanız gereken ikisini de heryerden engelleyip tamamen hayatınızdan çıkarmak olacaktır.Arkadaşlar meraba daha önce biraz açmıştım size olayı 5 sene birlikte olduğum biri vardı arkadaşımla sevgili olmuştu kız bizimle aynı şehirde yaşamıyordu.. tatil için geldi o yokken adam hep beni arıyordu falan ben hayatımdan çıkarmaya karar verdim o bana ulaşsada asla izin vermiycem ki kız burdayken ulaşmıyo.. gidince arıyo.. kıza söylesemde kız inanmıyo.. şuan burdalar beraber mekan mekan geziyolar görmek istemiyorum bi instagram story de biyerde denk gelirim diye bu hafta instagrama bile girmedim.. tek istediğim unutmak ve görmemek.. adam bana o kadar kötü seyler yasattı ki o kıza benle aldattığını söyledim diye beni boğazlamaya bile kalktı ama o kızla çok güzel çok iyi bi ilişkileri varmış içime yediremiyorum bana bu kadar sey yasatan birinin baskasını mutlu etmesini nasıl kendime dirayet verebilirim biraz destek olur musunuz...
Kız bana inanmıyoniftira atıyomuşum elimde kanıtlar var ama adam beni tehdit etti gösterirsen hayatını mahfederim falan diye ondan dan dan o salak kızın suratına vuramıyorum bende geçen haftaya kadar attpı mesajlar bile duruyo çok üzgünüm ben onlar giç bisey olmamış gibi devam ediyo ama allah böyle uygun gördü demek ben değiştiremiyorum elimden bisey gelmiyoOnu mutlu etmiyor ki, gözünü boyuyor. Er geç benzerlerini o kızcağıza da yaşatacak. Siz kurtulduğunuza sevinin. Keşke yeni sevgilisi de sizi dinleyip inansaydı.
Ben engelledim heryerden ikisinide başkalarından görürüm diye korkuyorum... belkide ben sucluyumdur belkide onlar çok mutlu olcaktır.. karma çalışmaz bu sefer her sey benim hatamdr allah yapmasaydın diyodur belki ... tekrar o eski haşime dönmel istemiyorum yasamıyo gibiydim çok acı çektimKimse birinin hayatını alt üst edip mutlu olamaz,ben karmaya inanan biriyim.Gün gelir size yaşattıklarının bedelini fazlasıyla öderler.Mutlaka kulağınıza gelir bunlar ama sizin tek yapmanız gereken ikisini de heryerden engelleyip tamamen hayatınızdan çıkarmak olacaktır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?