Göz Çevresi Bakımı arkadaşlar lütfen cevapsız bırakmayın:(

zukseddin

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Temmuz 2009
876
0
Clinique - Active White ,Clinique - All about eyes,Clinique-Moisture Surge ferahlatıcı göz jeli
kızzzzzzzzzzzzzzlllllllllllllaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrr bana yardım edin lütfen mesajımı cevapsız bırakmayın göz altımda yeni oluşan ince çizgilerim var ve sanki sayıları günden güne artmakta yaşım 24 benim yaşıma hangi clinique uygun ?birinden birini alacam.
aranızda bunlardan birini kullanan yada bu kremler hakkında bilgisi olan var mı???????????????????????
sizin yorumlarınızı baz alıp alacağım çünkü

Neden Lancome ürünlerini kullanmıyorsun eğer herhangi bir hassasiyetin varsa bence Clinique ağır gelebilir...

Doğru söylüyosun Zukseddin bana iyi geldi ama arkadaşımın yüzü de kıpkırmıızı olmuştu..Aslında bu işler kişiden kişiye değişiyor,herkesin cilt hassasyeti farklı...

türkiyede ki hiç bi bayanın ya gözüyle hiç bi sorunu yok yada gözlerle ilgili bilgileri yokmuş vay beee

neutrogena radiance bost göz çevresi kremi banada burda önermişti bi arkadaş bende 25 yaşındayım uygun oldugunu söylemişti onu kullanoyorum güzel sende dene istersen....

Selam Zukseddin.
bana kalirsa saydiklarindan hicbirini alma, düzgün bi cilt bakim salonu bul ordan bitane al, cilt bakim salonlarindan aldigin genelde cilde zarar vermez fazla parfum, gereksiz alkol türü icermez. bolbol nemlendirir, ki göz altlarinin bol neme ihtiyaci vardir hele birde kirismaya baslamissa.

ben birkac marka söyliyim sana
-Decleor
-Matis
-Md Formulation
-Carita
-Exuviance

Clinique den cok daha pahali olduklarini sanmiyorum, öyleyse bile cilde daha yararli seyler icerdigindendir.

Umarim yardimci olabilmisimdir.

Selam Zukseddin.
bana kalirsa saydiklarindan hicbirini alma, düzgün bi cilt bakim salonu bul ordan bitane al, cilt bakim salonlarindan aldigin genelde cilde zarar vermez fazla parfum, gereksiz alkol türü icermez. bolbol nemlendirir, ki göz altlarinin bol neme ihtiyaci vardir hele birde kirismaya baslamissa.

ben birkac marka söyliyim sana
-Decleor
-Matis
-Md Formulation
-Carita
-Exuviance

Clinique den cok daha pahali olduklarini sanmiyorum, öyleyse bile cilde daha yararli seyler icerdigindendir.

Umarim yardimci olabilmisimdir.
teş ederim ama siparişimi verdim bile clinique ferahlatıcı göz jeli aldım,bakalım ii gelcek mi gelip kullanmayabaşlayınca yorumlarımı yazarım

teş ederim ama siparişimi verdim bile clinique ferahlatıcı göz jeli aldım,bakalım ii gelcek mi gelip kullanmayabaşlayınca yorumlarımı yazarım

Canım, biraz geç oldu tabi ama, ben ilk kırışıklıklarımda biotherm in age fitness ini kullanmıştım ve çok memnun kaldım. Daha sonraki siparişlerinde değerlendirirsin.

teş.ederim canım. ama ben kırışılarım geçsin diede deel,zaten oluşmasın die nemlendirci tarzı bişi arıorum bakalım ii gelcek mi siparişim,aklımda bulundurcam biodermi

X