Çocuk Hastalıkları Arkadaslar lutfen cevap verin

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

Benimdunyamm

Avustralya
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
4 Ağustos 2020
272
101
53
29
Arkadaşlar bebeğimin tek göğsünde şişlik var sebebi ne olabilir benimle aynı durumu yaşayan arkadaşlar varsa lütfen yardımcı olun bebeğim 5,5 aylık sislik mercimek tanesi büyüklüğünde. tek göğsü normal.
içinde şişlik olan göğüste içine doğru Çökük ve pembemsi rengi var

Merhaba. Korkmayın. Küçük bebeklerde olur o. Bizim burda süt toplanması derler. Siz duştan sonra hafif hafif masaj yapın. Bir kaç aya geçiyor. Bazen her iki göğüste oluyor. Bazen tek göğüste. Benim iki çocuğumda da olmuştu. 1 yaşından sonra tamamen geçmişti. İlk çocuğumda korkmuştum. Sonra doktor normal dedi. Yinede istiyorsanız doktoruna götürün. Bizim doktor demişti masaj yapın günde 1/2 defa bebeği rahatlatıyor. Siz çok fazla da elleyip sıkmayın. Çünkü bebek için ağrı oluyor. Sonra zamanla zaten geçer demişti. Öyle de oldu. Güle güle sağlıklı günlerde büyütün bebeğinizi

Cok tesekkur ederim azda olsa icimi rahatlattiniz ama uc kismi pembemsi ve ice dogru cokuk olmasi korkuttu beni

Cok tesekkur ederim azda olsa icimi rahatlattiniz ama uc kismi pembemsi ve ice dogru cokuk olmasi korkuttu beni
Yok canım normal bebek çünkü zaten teni pembedir. Benim kızımda olmuştu. Biraz tombul bir bebekti. Doktoru kilolu olduğu için içe çökmüş gibi duruyor dedi. Ama herşeyi normal demişti. Yeni doğan bebeklerin hemen hemen hepsinde oluyormuş.

Tesekkur ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…