- 23 Şubat 2024
- 11
- 3
- 26
- Konu Sahibi baharzeynepmuhammed
Arkadaşlar bu sonuçtan anlayan başından böyle bisey geçen biri bizi aydınlatabilir mi doktor biyopsi istedi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Cevabınız için teşekkür ederim yengemin sonuçları bunlar hayır ailede meme kanseri öyküsü yokBrads 3 denılmiş. Cok korkulacak bısey olmasada yine de emin olmak adına bıyopsi ıstenmiş.ailede meme kanseri varmı canım... Cok Gecmıs olsun
Bir ay önceki ultrasonda 23*6 olan alan yoktu birden çıkmışBrads 3 denılmiş. Cok korkulacak bısey olmasada yine de emin olmak adına bıyopsi ıstenmiş.ailede meme kanseri varmı canım... Cok Gecmıs olsun
Hayır 1 ay sonraya gün verildiDikkat ettim fakat brds 3 denıldıgj ıcın cok telas.yapmayın.. Bıyopsi yapıldımı
Gecmıs olsun tekrar. İstersenız farklı bir doktora gozuksun. Özele gidebiliyorsan özele fakat pek guvenmıyorum.Hayır 1 ay sonraya gün verildi
Gecmıs olsun tekrar. İstersenız farklı bir doktora gozuksun. Özele gidebiliyorsan özele fakat pek guvenmıyorum.
Şuan bulunduğumuz ilde en iyi hastane bu üniversite hastanesi ozellere pek bu konuda guvenilmiyor bizi korkutan birden çıkmış olması bide yengem bebek emziriyor ama doktor onla alakalı deil demişGecmıs olsun tekrar. İstersenız farklı bir doktora gozuksun. Özele gidebiliyorsan özele fakat pek guvenmıyorum.
Şuan bulunduğumuz ilde en iyi hastane bu üniversite hastanesi ozellere pek bu konuda guvenilmiyor bizi korkutan birden çıkmış olması bide yengem bebek emziriyor ama doktor onla alakalı deil demişGecmıs olsun tekrar. İstersenız farklı bir doktora gozuksun. Özele gidebiliyorsan özele fakat pek guvenmıyorum.
Evet ağrısı varAğrı varmı? Cok telaş yapıyorsanız yakın bir ilde farklı bir doktora daha gorunsun. Cunku birde uzun bir sure bıyopsi sonucu bekleyeceksiniz
Ağrı varmı? Cok telaş yapıyorsanız yakın bir ilde farklı bir doktora daha gorunsun. Cunku birde uzun bir sure bıyopsi sonucu bekleyeceksiniz
Peki acaba enfeksiyon kaynaklı olabilir mi sizce biz onuda düşünüyoruz yakın zamanda boğaz enfeksiyonu geçirdi biraz ağırAğrı varmı? Cok telaş yapıyorsanız yakın bir ilde farklı bir doktora daha gorunsun. Cunku birde uzun bir sure bıyopsi sonucu bekleyeceksiniz
Teşekkür ederim saolunYani cok bısey söylemek istemiyorum yanlıs bilgilendırmemek ıcın. 1 ay beklemek istemiyorsanız farklı bir doktora gidin canım. Cok Gecmıs olsun. Bısey sormak istersenız özelden yazabilirsiniz
Canım gercekten yanlıs bilgi vermek istemem. Hersey olabilir tabıki. İlla kotuye yormamak lazım.Peki acaba enfeksiyon kaynaklı olabilir mi sizce biz onuda düşünüyoruz yakın zamanda boğaz enfeksiyonu geçirdi biraz ağır
Haklısınız inşallah temiz çıkarCanım gercekten yanlıs bilgi vermek istemem. Hersey olabilir tabıki. İlla kotuye yormamak lazım.
Bende çok verdim biyopsi genelde hipoekolik lezyon temiz çıkar sonucu ins sizinde öyledir korkmayın benim lezyonlar daha büyüktüArkadaşlar bu sonuçtan anlayan başından böyle bisey geçen biri bizi aydınlatabilir mi doktor biyopsi istedi Eki Görüntüle 3391684
Sizin nasıl çıktı sonucunuzBende çok verdim biyopsi genelde hipoekolik lezyon temiz çıkar sonucu ins sizinde öyledir korkmayın benim lezyonlar daha büyüktü