Rüya Yorumları Arkadaslar lutfen bılen yorumlasın 1 yıldır aynı kısıyı ruyamda goruyrum

SEVGIM26

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Eylül 2009
45
0
Mahalle komsumuzun oglu daha ilkokula giderken ask mektubu falan gondermisti bana yani ole birseyler oldu ama sonradan hicbirsey kalmadi cocukluk iste gulduk gectik sonradan bile dusunun hatta kardesleri arkadasimdir evlerie bize cok yakin normal bir kisiydi benim icin kirk yil dusunsem aklima gelmez yani ama bir yildir duygusal olarak yakin goruyorum ama neden anlamiyorum her zaman ruyamda belki haftada bir kez bilinc altimi diyorum dedigim gibi kirk yil dusunsem aklima gelmez simdi Allah sukur mutlu bir evliligim var cocugum var bekar olsam bir nevi dicem bana bisey anlatiyor bu ruyalar ama ne alaka cozemedim gecende onun kardesini bana cok guzel tasli beyaz bir ayakkabi hediye ederken gordum.cok begendim ama ayagima giymemistim hatta biz uzakta oldugumuz icin diyorumki ayakkabilari bana gonder cok guzel ama ayalkkabilar tasli tasli parlak bole.

neyse gecen gunde malum kisiyi yine ruyamda gordum bana beyaz bir kutuda iki cift sanirim emin degilim inci gibi kupeler hediye ediyordu cok begeniyorum sonra karisikliklar var ama tam hatirlamiyrum

internette baktim arkaaslar ruyam bisey anlatabilirmis ama ne olabilirki esimden once erkek arkadasim ruyama bu kadar girmedi be ne alakasiz kisilik :KK17:

X