Arkadaşlar lütfen bi yorum

Sinemyusuf

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Temmuz 2014
425
124
103
mrb arkadaşlar benim bugün beta sonucum 18.8 çıktı bi doktor gündüz gittim hamilesin dedi akşam kahverengi bi lekem geldi acile gittim oradaki bi doktor hamile değilsin dedi kafam karıştı bu 18.8 sonucu hamile mi değil mi daha adet günüm de geçmedi bi cevap verir misin lütfen

2 gün sonra bidaha tekrarla kan testini.önemli olan artisi.2 katina cikarsa sıkınti yoktur canim

2 gün sonra bidaha tekrarla kan testini.önemli olan artisi.2 katina cikarsa sıkınti yoktur canim
Canım zaten ilk yapılanda 7.2 çıktı sorma ertesi gün tekrar yapıldı 16.6 çıktı ve tekrardan 4saat sonra yapılınca 18.8 çıktı yanı arttı değerlerim bu yüzden kafam karıştı

Çok erken dönemdesiniz şu anda gün aşırı beta hcg takibi yaptırın

Bakma felaket tellalı doktorlara sen canım
Hamilesin insallah. Yerleşme kanaması olabilir ya da eski kan olabilir çünkü kahverengiymis.

Bol bol dinlen ağır iş yapma sakın, tekrar olcturursün 2 gün sonra. Ayrıca tam 2 katına çıkması gerekmez %60 artis yeterli. Allah gönlüne göre versin

Benimde adete 4 gün kala değerim 20 çıktı bir dahada ölçtürmedim değerimi tabi kanamam lekelenmem olmadığı için baktırmadım. sizin lekelenmeniz varsa 2 güne bir hcg'yi aynı hastanede baktırın. Şu an hamilesiniz sadece çok yeni sağlıklı olduğnu anlamak için b-hcg'nin 2 güne bir yaklaşık iki katı artması lazım. Ayrıca moralinizi yüksek tutun stres yapmayın bence en önemlisi bu :)

Çok teşekkür ederim canım

Çok sağol canım içim rahatladı çok teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…