• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadaşlar lutfen bi fikri olan yardimci olsun bi baksin

fnd_50

Guru
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
26 Aralık 2015
11.730
18.914
298
34
Arkadaslar oncelikle bu ay ovulasyon testi kullandigimi belirtmek istiyorum. Ama 17. Gün itibari basladim teste. Testi 22. Gune kadar yaptim bi turlu pozitif cikmadi. Dedim herhalde erken yumurtlama oldu 17. Gunden once oldu dedim. Test yapmayi biraktim. Ama 24
Gün aksam benden seffaf uzun akinti gelince şuphelendim ve ovulasyon testi yaptim. Aninda pozitif koyuyu gordum. O gun yumurtlama oldu herhal dedim degerlendirdik. 25. Gun ovulasyon testi bidaha yaptim birdaha pozitif aninda belirdi. O gunu de degerlendirdik. 26. Gun ovulasyon testini yaptim yine pozitif cikti. 3 gün üst üste ovulasyon testinin pozitif cikmasi sizce garip degil mi? Asıl garibime giden kismi anlatayim. 27. Gün sabahleyin yani bugun sabah kalktim idrar torbamda oyle bi baski var ki durmadan tuvalete gidesim var. Iki dakiakda bir tuvalete girdim bugün. Sanki hic yapmamis gibi hissediyordum. Sonra baktim kahverengi leke gelmeye basladi damla damla halinde. Cok garibime gitti. Cunku normalde 33 34 gunde adet olan bi insanim. Ve bugun 27gün. Yani normal adet tarihime 1 hafta var daha. Lekelenmem.bitti gitti. Pet koydum hic bisey gelmedi. Yerlesme kanamasi olabilir mi diye dusundum. Sonra saat 11 gibi basim döndü gozumun onu karardi bayildim. Oyle olunca hemen acile gittim. Kanda gebelik istedim. Ve sonuc negatif. Peki bu yasadiklarimin sebebi ne olablr :( kan testi icin erken mi davrandim

anlattıklarınıza bakılırsa gebelik olsa bile bu kadar erken çıkmaz zaten kanda 10.günde yansıyor kana. tarihleri tam takip edemedim ama şüpheli ilişiklerin üzernden 10 gün geçti mi?
bunun dışında hem uzayan akıntı hem de ovülasyont estinin pozitif çıkması yumurtlamanın olduğunu gösterir. belliki geç yumurtlamışsınz kan testi için biraz bekleyin, bu bayılmalar vs için de ayrıca baktırın bu kadar erken fiziksel belirti de olmaz çünkü

Bence kanda cikardi hepside psikolojik aciklamasida bukadar acik ve net ovulasyon testi hic olmadigimiz kadar bizi strese sokuo sahsen bnde hesapladığım gunde koyuyu gordum degerlendirdim ertesi gunude adetime 8 gun kala tekrar pozitifti sonra siliklesti4 gun kalada koyulasmaya basladi sandim ertesi gun tekrar silik ve herdefasinda heveslenip gebelik testi yaptim kocaman bi negatif bugun adet günüm normalde kahverengi akintim baslar ve bir saate olurum ama bugun cok acik kahverengi akintim geldi oglen simdi gelen giden yok azar azar kahverengi leke gelio ama adet degil muhtemelen sabaha gelir stresten boyle oluo sende bence bu ay at kafandan ve bana kalsa ovu testi yapma gun asiri yap adetten sonra ztn yumurtlamyi bulursn bu sekilde hem gunu belli olunca yaparken bile stres e giriosn bilmeden yapınca daha iy bence akışına birakmak lzim

Back