- 20 Ocak 2015
- 9
- 4
- 33
-
- Konu Sahibi turkanturkan
ınternetten hesaplamama gore 6 haftalık hamıleyım gecen cumartesı doktoa gıttım kese gorunuyor dedı 6ya 4 mlm kese var dedı ama henuz bebek yok dedı bebegın olmama sebebı ne kese buyuklugu kac mlm olunca bebek de olusmaya baslıo ben anlamadım bır turlu soramıorum da doktora bu evre nasıl gelısıo sızın bebek kesede ne zman gorunmeye basladı bu evre nasıl gelısıo tecrubesı olanlar lutfen yorumları beklıorum
cnm pekı bısı sorabılırmıyım bu gec dollenme ne oluyo soluyorlarda anlayamadım bı turluGeç döllenme olabilir kalbini ferah tut inşallah hayırlısıyla kalp atışlarınıda duyarsın.Rabbim hakkında hayırlısını nasip etsin tebrik ederim.
Açıkcası bende çok bilmiyorum doktorların kalp atışı duymadan önceden söyledikleri söz kalp atımı almadan anne umutlanmasın diye çok net konuşmuyorlar ilerlemesine bakıp birde kalp atışı aldıkalr mı kesin konuşuyorlar.cnm pekı bısı sorabılırmıyım bu gec dollenme ne oluyo soluyorlarda anlayamadım bı turlu
cnm pekı bısı sorabılırmıyım bu gec dollenme ne oluyo soluyorlarda anlayamadım bı turlu
Mrb canım bende aynı zamandanım öncelikle haftaya takılma ben daha bugun dr sordum takılma cunku bebek olmadan boyuna Vs göre tam bilgi vermek yanlış olur bekle dedi..ben Son adet tarıhıme göre yedi haftalığım herhalde normalde altıyım..ben ilk gittim alttan gördü kesemi..bir hafta snra karnımdan..dayanamadım baska dr gittim meraktan oda bos gebelik kürtaj Vs Vs burnumdan geldi...neyse bugun asıl dr gittik bukez bi baktım yolk sac kesesi olusmus..gayet iyi gördüm..ama kan sonucuna göre progesteron düşük 9.beta hcg ise 9000 küsür bir hafta içinde 8000 küsürden 9000 olmus dr ölü bebek Vs dedi..bakalım pztesi bekliyorum üzülüyorum konu açtım zaten..yorum bekliyorum.sen asla kafana takma görünür benimde agırdan agırdan göründü şimdilik bukadarı..ama geçirdiğim bir haftamı rabbim kimseye yasatmasın yine stresli bir hafta bekliyor beni..bir ümit belki ölü değildirınternetten hesaplamama gore 6 haftalık hamıleyım gecen cumartesı doktoa gıttım kese gorunuyor dedı 6ya 4 mlm kese var dedı ama henuz bebek yok dedı bebegın olmama sebebı ne kese buyuklugu kac mlm olunca bebek de olusmaya baslıo ben anlamadım bır turlu soramıorum da doktora bu evre nasıl gelısıo sızın bebek kesede ne zman gorunmeye basladı bu evre nasıl gelısıo tecrubesı olanlar lutfen yorumları beklıorum
ınternetten hesaplamama gore 6 haftalık hamıleyım gecen cumartesı doktoa gıttım kese gorunuyor dedı 6ya 4 mlm kese var dedı ama henuz bebek yok dedı bebegın olmama sebebı ne kese buyuklugu kac mlm olunca bebek de olusmaya baslıo ben anlamadım bır turlu soramıorum da doktora bu evre nasıl gelısıo sızın bebek kesede ne zman gorunmeye basladı bu evre nasıl gelısıo tecrubesı olanlar lutfen yorumları beklıorum
Bebeginle ilgili gelisme olunda haber verirmsn merak ertim cnmMrb canım bende aynı zamandanım öncelikle haftaya takılma ben daha bugun dr sordum takılma cunku bebek olmadan boyuna Vs göre tam bilgi vermek yanlış olur bekle dedi..ben Son adet tarıhıme göre yedi haftalığım herhalde normalde altıyım..ben ilk gittim alttan gördü kesemi..bir hafta snra karnımdan..dayanamadım baska dr gittim meraktan oda bos gebelik kürtaj Vs Vs burnumdan geldi...neyse bugun asıl dr gittik bukez bi baktım yolk sac kesesi olusmus..gayet iyi gördüm..ama kan sonucuna göre progesteron düşük 9.beta hcg ise 9000 küsür bir hafta içinde 8000 küsürden 9000 olmus dr ölü bebek Vs dedi..bakalım pztesi bekliyorum üzülüyorum konu açtım zaten..yorum bekliyorum.sen asla kafana takma görünür benimde agırdan agırdan göründü şimdilik bukadarı..ama geçirdiğim bir haftamı rabbim kimseye yasatmasın yine stresli bir hafta bekliyor beni..bir ümit belki ölü değildir
kızlar bugun dayanamadım gtttım dr...normalde pazartesı gtmem lazımdı...kan tstı verdım 9000 küsür olan degerım bugun tam 10000 olmuş....progesteron tahlılım gunden gune dusmustu en son pazartesı 9 idi...bugun ise 60 olmus...dr uzulme sımdılık ıyı nıye takılıyosun degerlere pazartesı gel dedı...eeee sız dedınız ölü yok olusmaz yasamaz vs...içimden bır umt dussede cıksada uzuldum geldım dedım...oda ben degerlere gore konustum suan erken bısey dıyemem bugun ku sonuc gayet ıyı...kalp atısını duymadan bu degerlere bakma dedı.....şaştım kaldım...ne sevınıyorum ne uzuluyorum rabbım ne verırseBebeginle ilgili gelisme olunda haber verirmsn merak ertim cnm
Mrb canım bende aynı zamandanım öncelikle haftaya takılma ben daha bugun dr sordum takılma cunku bebek olmadan boyuna Vs göre tam bilgi vermek yanlış olur bekle dedi..ben Son adet tarıhıme göre yedi haftalığım herhalde normalde altıyım..ben ilk gittim alttan gördü kesemi..bir hafta snra karnımdan..dayanamadım baska dr gittim meraktan oda bos gebelik kürtaj Vs Vs burnumdan geldi...neyse bugun asıl dr gittik bukez bi baktım yolk sac kesesi olusmus..gayet iyi gördüm..ama kan sonucuna göre progesteron düşük 9.beta hcg ise 9000 küsür bir hafta içinde 8000 küsürden 9000 olmus dr ölü bebek Vs dedi..bakalım pztesi bekliyorum üzülüyorum konu açtım zaten..yorum bekliyorum.sen asla kafana takma görünür benimde agırdan agırdan göründü şimdilik bukadarı..ama geçirdiğim bir haftamı rabbim kimseye yasatmasın yine stresli bir hafta bekliyor beni..bir ümit belki ölü değildir