Çok üzgünüm yıllardır çocuk hasretiyle yanan biriyim 10 yıllık evliyim 3 aydır adet gecikmesi yasıyorum tüp bebek bir kez denedik olmadı malasef tekrar deniyelim diye düsünürken hormon tahlili yapıldı degerlerim çok yuksek çıktı günlerdir üzülmekten mafoldum. Pazartesi tekrar istedi doktor benim gibi degerleri yuksek çıkıp sonradan normale düşüren varmı ilaç veya bitkilerle. Okadar yüksekki şok yaşadım desem yeridir fsh:160 3 gündür testere dişli aslan pençesi kullanıyorum napıcam bilmiyorum.
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Arkadaşlar lütfen bana umut olun çok üzgünüm fsh
- Konu Sahibi Kayla82
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 25 Aralık 2017
- 2.561
- 10.361
- 208
Lh değeriniz kaç? Polikistik overmisiniz?
pkoyu akla getircek bir sey dememis.
- 21 Nisan 2018
- 8.130
- 30.222
- 548
- 36
- 30 Ocak 2011
- 4.995
- 5.396
- 158
Aklıma o geldi direk kendim pko olduğum içindir belki, siz naptınız sahi? Düzene girdimi adetleriniz? Sizde pkoydunuz yanlış hatırlamıyorsam.pkoyu akla getircek bir sey dememis.
- 25 Aralık 2017
- 2.561
- 10.361
- 208
Aklıma o geldi direk kendim pko olduğum içindir belki, siz naptınız sahi? Düzene girdimi adetleriniz? Sizde pkoydunuz yanlış hatırlamıyorsam.
ama pkolarda kolay kolay fsh yuksek cikmaz. bol bol yumurta vardir cunku .
evet pkoyum, hayir duzene girmedi yarin doktora gitcem:)
Merhaba herkese çok teşekkür ederim ilgilendiginiz cevaplarınız için. Az önce doktordan geldim yurt dışında yaşıyorum buranın sistemi çok farklı ilerliyor malesef. Doktorun bana dedikleri seyler şunlar: yumurtalıklarda kist veya herhangi bir problem gözükmüyor östrojen hormonun gayet iyi yalnız vücudun yumurta üretemiyor çok tuhaf dedi ve çok yoruluyor tedavi için beni iki uzman görecek hem yumurtalık için hem hormonlarım menopoz baslangicimi farklı bir sıkıntımı var bakılacak 2 hafta veya bir ay sürer dedi bilmiyorum kürlere devam edicem. Allahım istiyen herkese versin inşallah inanın yılardır çok yoruldum.
- 21 Nisan 2018
- 8.130
- 30.222
- 548
- 36
Umudunuzu yitirmeyin. Testere dişli aslanpençesi çayından sonra hayıt suyunu da bir deneyin derim. Bir de sağlıklı yumurta üretmek için arı sütü bal polen karışımı yiyin her sabah aç karnına tahta kaşıkla. Zamanını bekliyordur. İçinizi ferah tutun.Merhaba herkese çok teşekkür ederim ilgilendiginiz cevaplarınız için. Az önce doktordan geldim yurt dışında yaşıyorum buranın sistemi çok farklı ilerliyor malesef. Doktorun bana dedikleri seyler şunlar: yumurtalıklarda kist veya herhangi bir problem gözükmüyor östrojen hormonun gayet iyi yalnız vücudun yumurta üretemiyor çok tuhaf dedi ve çok yoruluyor tedavi için beni iki uzman görecek hem yumurtalık için hem hormonlarım menopoz baslangicimi farklı bir sıkıntımı var bakılacak 2 hafta veya bir ay sürer dedi bilmiyorum kürlere devam edicem. Allahım istiyen herkese versin inşallah inanın yılardır çok yoruldum.
Çok teşekkür ederim dediklerinizin hepsini uygulayacağım inşallah işe yarar benim gibi bu sıkıntıları yaşıyan herkesin Allah yardımcısı olsunUmudunuzu yitirmeyin. Testere dişli aslanpençesi çayından sonra hayıt suyunu da bir deneyin derim. Bir de sağlıklı yumurta üretmek için arı sütü bal polen karışımı yiyin her sabah aç karnına tahta kaşıkla. Zamanını bekliyordur. İçinizi ferah tutun.
- 25 Ocak 2018
- 16
- 7
- 1
- 51
Canım Allah yardımcın olsun Prf.Adnan Saraçoğlu kürlerine baksan bir incele resmi sitesinden numaralarını alıp derhal danışmanlarıyla bir görüşmeni tavsiye ederim benim fsh ım 36dan 18 e düştü bir kürde şimdi ikinci küre başlıcam İnşaAllah çok faydasını gördüm sende şifanı bulursun İnşaAllah bebişlrimize kavuşuruz hepimiz ve İsteyen herkezÇok üzgünüm yıllardır çocuk hasretiyle yanan biriyim 10 yıllık evliyim 3 aydır adet gecikmesi yasıyorum tüp bebek bir kez denedik olmadı malasef tekrar deniyelim diye düsünürken hormon tahlili yapıldı degerlerim çok yuksek çıktı günlerdir üzülmekten mafoldum. Pazartesi tekrar istedi doktor benim gibi degerleri yuksek çıkıp sonradan normale düşüren varmı ilaç veya bitkilerle. Okadar yüksekki şok yaşadım desem yeridir fsh:160 3 gündür testere dişli aslan pençesi kullanıyorum napıcam bilmiyorum.
- 25 Ocak 2018
- 16
- 7
- 1
- 51
Amin canım senin adına çok sevindim inşallah darısı bana olur çok araştırdım en etkili testere dişli aslan pençesi yazılmış çok kişi faydasını görmüş. İbrahim saraçoglunun çok videosunu izledim en etkili bitki olduğunu söylüyordu o yüzden aslan pençesine başladım.Şimdi hemen sitesine bakicam bilgilendirdigin için teşekkürederim yurt dışına kürleri gonderiyorlarmi acaba inşallah vardır Allah șu mübarek günlerde isteyen herkesin kucaklarına evlat nasip etsinCanım Allah yardımcın olsun Prf.Adnan Saraçoğlu kürlerine baksan bir incele resmi sitesinden numaralarını alıp derhal danışmanlarıyla bir görüşmeni tavsiye ederim benim fsh ım 36dan 18 e düştü bir kürde şimdi ikinci küre başlıcam İnşaAllah çok faydasını gördüm sende şifanı bulursun İnşaAllah bebişlrimize kavuşuruz hepimiz ve İsteyen herkez
Allah razı olsun sizin dua edicek olmanız benim için en değerli şey olacaktır. Çok teşekkürederim. Rabbim yavrunuzunu size bağışlasın sağlıklı bir şekilde kucağınıza almayı nasip etsin.Rabbim kimseyi bununla sınamasın.Ben 1.5 yılda hamile haberi alınca ağlar duruma geldim.Eşimde ona keza çok üzüldü sizi anlıyorum elimden gelen bir şey yok ama dilimden gelen var.Sizin için bol bol dua edeceğim rabbim nerede varsa çocuk dileyen kulu hepsine nasip etsin.
- 25 Ocak 2018
- 16
- 7
- 1
- 51
Aminnnİşte sen arayınca oradaki danışmanlar yönlendiriyorlar değerlerinize göre fakat hayt tohumuda çok etkili bu konuda İnşaAllah gönlünüze göre olsun sağlıklahepimiz için de gelsin bebeklerimizzAmin canım senin adına çok sevindim inşallah darısı bana olur çok araştırdım en etkili testere dişli aslan pençesi yazılmış çok kişi faydasını görmüş. İbrahim saraçoglunun çok videosunu izledim en etkili bitki olduğunu söylüyordu o yüzden aslan pençesine başladım.Şimdi hemen sitesine bakicam bilgilendirdigin için teşekkürederim yurt dışına kürleri gonderiyorlarmi acaba inşallah vardır Allah șu mübarek günlerde isteyen herkesin kucaklarına evlat nasip etsin
Sağol canım kürleri tek tek uygulayacağım ibrahim saraçoğlu kurlerinide alicam ilk fırsatta danışmanlarıyla görüşüp bakalım herşeyi denicem inşallah birinden biri çare olur.
Aminnnİşte sen arayınca oradaki danışmanlar yönlendiriyorlar değerlerinize göre fakat hayt tohumuda çok etkili bu konuda İnşaAllah gönlünüze göre olsun sağlıklahepimiz için de gelsin bebeklerimizz
- 25 Ocak 2018
- 16
- 7
- 1
- 51
Kullanınca haberleşelim burdan sonuçlar umut olur hepimize İnşaAllahSağol canım kürleri tek tek uygulayacağım ibrahim saraçoğlu kurlerinide alicam ilk fırsatta danışmanlarıyla görüşüp bakalım herşeyi denicem inşallah birinden biri çare olur.
İnşallah canım fayda eder de bizde başka bu sıkıntıyı yaşıyan arkadaşlarımıza evet kürler gerçekten ise yarıyor mutlaka sizlerde deneyin diyebiliriz.Kullanınca haberleşelim burdan sonuçlar umut olur hepimize İnşaAllah