• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadaşlar lütfen bakabilir misiniz ????

efsanehayat

Kün Fe Yekün , Rabbim ol der olur:)
Kayıtlı Üye
10 Haziran 2015
921
748
103
Tahlillerim nasıl Gebelik planlıyorum Hormon testi yaptırdım ilk yaptırdığımda;

TSH:3.56 Serbest T4 : 0.9 çıktı.

2. Tahlilde TSH : 4.08 Serbest T4: 0.9

Antitiroglobulin <0.9

Tiroglobulin * 3.36 (Referans Değerler; 5 - 55 )

Tiroksin Bağlayıcı Globulin 18.1

Doktorum bana Euthyrox 25 mg yarısını kırıp içeceksin dedi.

Tahlillerim nasıl Gebelik planlıyorum Hormon testi yaptırdım ilk yaptırdığımda;

TSH:3.56 Serbest T4 : 0.9 çıktı.

2. Tahlilde TSH : 4.08 Serbest T4: 0.9

Antitiroglobulin <0.9

Tiroglobulin * 3.36 (Referans Değerler; 5 - 55 )

Tiroksin Bağlayıcı Globulin 18.1

Doktorum bana Euthyrox 25 mg yarısını kırıp içeceksin dedi.
değerlerinin hepsi normal. Çok az TSH yüksekliği var. Bence ilaç kullanacak kadar değil.

değerlerinin hepsi normal. Çok az TSH yüksekliği var. Bence ilaç kullanacak kadar değil.
Gebelik düşünenlerde 1 ile 2.5 arası olmalı diyorlar 12.5 mg tiroid hapı verdi dr. bunu kullanınca bu seferde çok düşermi acaba

Gebelik için yuksek zaten dahada yukselecek ilaca yarım la baslayıp tama dönebılırsınız dr soyler zaten gecıcı bişeydı benım tshım sizşnde doğum sonrası gecer ınş bnde levetron kullanmıstım

Gebelik için yuksek zaten dahada yukselecek ilaca yarım la baslayıp tama dönebılırsınız dr soyler zaten gecıcı bişeydı benım tshım sizşnde doğum sonrası gecer ınş bnde levetron kullanmıstım
Ben gebe değilim, ama istiyorum. doktorum şuan sana bir zararı yok ama gebelik düşündüğün için düşürmek lazım dedi 25 mg euthyrox verdi ortadan kırıp iç dedi. 6 hafta sonrada kan ver bakalım nasıl olduğuna dedi.

Şans
Ben gebe değilim, ama istiyorum. doktorum şuan sana bir zararı yok ama gebelik düşündüğün için düşürmek lazım dedi 25 mg euthyrox verdi ortadan kırıp iç dedi. 6 hafta sonrada kan ver bakalım nasıl olduğuna dedi.
sanslısınız benı uyaran olmadı benımde 5 falandı düşürdük cok sukur bır sorun olmadı ama hamıleykende kullanılıyo düşmezse bınzararı yok kullanmazsak zararı olur

Şans
sanslısınız benı uyaran olmadı benımde 5 falandı düşürdük cok sukur bır sorun olmadı ama hamıleykende kullanılıyo düşmezse bınzararı yok kullanmazsak zararı olur

Şans

benide burdaki arkadaşlar uyardı sağolsunlar, burdan çok şey öğrendim sizlerin sayesinde

Back