Hamilesin bir şey ver ama sağlıklıbir gebelik için 2 günde bir artması lazım ondan keseyi görmeden sevinmemek lazım ultrasonda çıkmaz hemen beklemen lazımLütfen bilenler başına gelenler banada yardımcı olabilir fikir verebilir mi yalvarırım birazcık akıl verin.
Pco hastasıyım ve en son 30 ekimde regl oldum. Dün ocak 16tıda kan testi yaptırdım. Kasıklarıma ara ara giren ve 10 15 saniye sonra geçen keskin ağrılar ve ağırlaşmış halde gögüslerim.
Iste dün kan testi yaptım ve sonuç 240 havalara uçtum tabi. Bugun tekrar sonucu almak icin sağlık ocağına gittim ve doktorum çok ortada bir değer kesin hamilesin diyemem dedi.
Ev değişikliğinden dolayı daha yakın bir saglık ocağına kaydımı aldırdım öğlenden sonra ve doktoruma sonucu gösterdim. Tahmini beş haftalık hamilesin dedi ama kesin bişey diyemem dedi. Yarın tekrar kan testine gidicem.
Hamilelik hariç artar mı lütfen bişey diyin ağlamaktan heba oldum. O kadar umutlandım ki şimdi içimden sadece ağlamak geliyor.
Lütfeb güzel bayanlar bana yorumlarınızı bildiklerinizi esirgemeyin yalvarıyorum bişey diyip yol gösterin.
Hakkınızı helal edin uzun oldu.
Bu değere göre hamileyim demi? Allahim ağlamaktan o kadar kötü oldum ki... yarın sabah tekrar vericem kan akşam üzeri internetten sonuca bakarım. Inşallah artar. Nolursunuz dua edin bana o kadar kötüyüm ki bi beş dakikanızı ayırıp dua eder misiniz ?Hamilesin bir şey ver ama sağlıklıbir gebelik için 2 günde bir artması lazım ondan keseyi görmeden sevinmemek lazım ultrasonda çıkmaz hemen beklemen lazım
Tm sende bana dua et bende beklemedeyim idrar pozitif çıktı ama gidip kan aldırmıyorum pek umudum yok senin ki pozitif 5 şi geçmiş bende pko ama her ay adet olurum sen olmuyorsun heraldeBu değere göre hamileyim demi? Allahim ağlamaktan o kadar kötü oldum ki... yarın sabah tekrar vericem kan akşam üzeri internetten sonuca bakarım. Inşallah artar. Nolursunuz dua edin bana o kadar kötüyüm ki bi beş dakikanızı ayırıp dua eder misiniz ?
Malesef adetim düzensiz. Ederim tabiki rabbim hepimizi bu güzel duyguyla mükafatlandırsın. Inşallah sende kavuşursun evladına. Genelde idrar testleri pozitifken yanılmaz ama bence bi kan ver merak ettim bana da haber verir misin? Insallah yavrun tutunmuştur.Tm sende bana dua et bende beklemedeyim idrar pozitif çıktı ama gidip kan aldırmıyorum pek umudum yok senin ki pozitif 5 şi geçmiş bende pko ama her ay adet olurum sen olmuyorsun heralde
Tabi ki bu da bir umut rabbim hayırlısını versin ama ister istemez korkuyorum ya yükselmezse diye..öncelıkle bır sakın ol
inşallah hamılesın dır , onun dışında eğer hamıle değilsen o deger artmaz , saglıksız bir bebk bile olsa hamıle kalmış olmana sevin ,
Yarın tekrar vericem kan testi inşallah öyledir nolur dua edin bana da :)bu değere görede hamılesin ayrıca
Daha önce başıma geldi kimsayal çıktı ondan veririm geçsin biraz daha sende haber et boşuna ağlayıp üzülme stres olur başka şeylerle ilgilen düşünme inş yükselir değerin canınMalesef adetim düzensiz. Ederim tabiki rabbim hepimizi bu güzel duyguyla mükafatlandırsın. Inşallah sende kavuşursun evladına. Genelde idrar testleri pozitifken yanılmaz ama bence bi kan ver merak ettim bana da haber verir misin? Insallah yavrun tutunmuştur.
Hamilesin herkeze oyle diyorlar ama iki gunde bir takibe aliyorlar keseyi gorene kadar birsey demiyorlar ultrsonda hemen gozukmezLütfen bilenler başına gelenler banada yardımcı olabilir fikir verebilir mi yalvarırım birazcık akıl verin.
Pco hastasıyım ve en son 30 ekimde regl oldum. Dün ocak 16tıda kan testi yaptırdım. Kasıklarıma ara ara giren ve 10 15 saniye sonra geçen keskin ağrılar ve ağırlaşmış halde gögüslerim.
Iste dün kan testi yaptım ve sonuç 240 havalara uçtum tabi. Bugun tekrar sonucu almak icin sağlık ocağına gittim ve doktorum çok ortada bir değer kesin hamilesin diyemem dedi.
Ev değişikliğinden dolayı daha yakın bir saglık ocağına kaydımı aldırdım öğlenden sonra ve doktoruma sonucu gösterdim. Tahmini beş haftalık hamilesin dedi ama kesin bişey diyemem dedi. Yarın tekrar kan testine gidicem.
Hamilelik hariç artar mı lütfen bişey diyin ağlamaktan heba oldum. O kadar umutlandım ki şimdi içimden sadece ağlamak geliyor.
Lütfeb güzel bayanlar bana yorumlarınızı bildiklerinizi esirgemeyin yalvarıyorum bişey diyip yol gösterin.
Amin inşallah. Rabbim herkesin kucağını doldursunDaha önce başıma geldi kimsayal çıktı ondan veririm geçsin biraz daha sende haber et boşuna ağlayıp üzülme stres olur başka şeylerle ilgilen düşünme inş yükselir değerin canın
Ayy çok teşekkür ederim içime huzur serptinizHamilesin herkeze oyle diyorlar ama iki gunde bir takibe aliyorlar keseyi gorene kadar birsey demiyorlar ultrsonda hemen gozukmez
Bende cok kotu olmstum ama ilk tatli korkular oluyor sen keyfini cikrtmaya bak ins sorunsuz devam eder herseyAyy çok teşekkür ederim içime huzur serptiniz
Amin inşallah. Rabbim kimseyi evlatla evlat acısıyla sınamasın.Bende cok kotu olmstum ama ilk tatli korkular oluyor sen keyfini cikrtmaya bak ins sorunsuz devam eder hersey
Amin canim doktor tip egitimiyle konus Rab diledigi gibi verir hakkinda ne hayirliysa o olsunAmin inşallah. Rabbim kimseyi evlatla evlat acısıyla sınamasın.
Pco dan dolayı doktorum olmaz hemen tutmaz demişti daha bir ay geçmeden bu haberi aldım ve ister istemez umutlandım inşallah rabbim beni bununla sınamaz
Amin inşallah yarın ola hayrola bakalım. :)Amin canim doktor tip egitimiyle konus Rab diledigi gibi verir hakkinda ne hayirliysa o olsun
Hamilesin heralde bende öyle kaç çıktı betaLütfen bilenler başına gelenler banada yardımcı olabilir fikir verebilir mi yalvarırım birazcık akıl verin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?