• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

arkadaslar ltfen arkadasıma yardmcı olun fikrinizi syleyin

esra-1995

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Eylül 2014
6
0
1
29
Arkadaslar ltfn yardm edin benim cok yakın bi arkadasm var kız cok zor durumda kendisi 19 yasında sevgilisi 30 yasındaydı bublar netten tanısmıslar adam herseyi yaptı arkadasmı kazanmak icin çok seviyordu onu iliskileri cok güzel gidiyordu adamla 2 ay sonra nisanlanacaklardı 7. Aylarında srekli tartsmaya basladılar arkadasm cok kıskanyodu adamı ve adamda skıldı haliyle sonradan kızla iliskisini kesmek istedi bu seferde arkadasım pesinden kosuyo adam sevgilim var demis arkadasmda inanmadı beni seviyorsun dedi adam sevsemde durum degismez deyip bitirdi biz anlasamyoruz ben seni cok sewiyorum ama sen cok sıktın beni anlasamyoruz bitti artk arkadas bile olmayalm dedi ve aradan 3 gün gecti adam arkadasma msj atıp snemaya gdelim mi diye teklif ediyor kızlar nedn byle bisey yapıyoki adam onu cok sewiyorsa ndn hemen bitirdiki arkadasmn kafası karísk yardm edin ltfn :(

bence bu ilişkinin bir sonu yok hem yaş farkı var hemde genç olan hem kız hemde istenmiyor bir erkeğin karşı cinse artık olmaz yürümez gibi laflar sarfetmesi bana çok itici gelir hemen bitirirdim ben olsam

Ewt bende sizin gbi düsünyrm ama adam arkadasmı sevdigini sylyor ama olmz bu is diyor anlasılmz bi durum .s

Back