Arkadaşlar koruncuk hala öğrenci arıyor..

Freedom___

Üye
Kayıtlı Üye
19 Mayıs 2019
40
44
33
Burada daha fazla görüleceği için lütfen kaldırmayalım ihtiyacı olan arkadaşlar belki birilerinin hayatını kurtarırız..

Arkadaşlar koruncuk hala öğrenci arıyor..
Korunmaya Muhtaç Çocuklar Vakfı olarak, Urla’da bir kız öğrenci yurdu açtılar. Ayrıca İstanbul Bolluca ‘da da bi tane var
Amaclari okumak istemekle birlikte ailevi sebeplerle okuma imkanı bulamayan kız çocuklarını okutmak. Bu yıl ilk kez öğrenci alıyorlar. O nedenle Ege bölgesinden alıyorlar. Bu özellikte kız çocuğu varsa yönlendirebilir misiniz? Okullar açılmaya yaklaştığı için duyurma konusunda yardıma ihtiyaclari var. www.koruncuk.org ve Ayşe Güveniş 0532 414 65 84 no.lu telefondan bilgi alabilir ilgilenenler...

Daha detay bilgi verebilirmisiniz. Ben izmirdeyim. Yatılı mı alıyorlar çocukları. Her masraflarını karsılıyorlar mı? Alınacak çocuklar için şartlar ne. Kaçıncı sınıf vs.

Daha detay bilgi verebilirmisiniz. Ben izmirdeyim. Yatılı mı alıyorlar çocukları. Her masraflarını karsılıyorlar mı? Alınacak çocuklar için şartlar ne. Kaçıncı sınıf vs.
Ben öğretmenim arkadaşlar paylaştılar buraya taşımak istedim. Detaylarını bilmiyorum. İletişim numaraları var eğer öyle bir öğrenci var ise iletişim kurabiliriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…