• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Şekillendiriciler arkadaşlar köpük saçı dökermi ?? yardım ??

gul_muge

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Nisan 2009
415
2
96
İstanbul
ben loreal in studio volum max köpüğünü kullanıyorum ama yıkayınca cok fena saçmn döküldüğünü farkettim :bbo: zaten bi parça saçım wardı oda gidecek yakındaasenağlama yada pantene in saç kremimi döküyor CADIARZU yaa naapabilirim yardımcı olursanz sewinirm:1hug:

Köpük saçı dökmez tabi uçlara sürüyorsan eğer diplerede sürüceğini zannetmiyorum
saç kremi dökebilir ama ?? saç dökülmesinin birçok nedeni var

Köpük saçı dökmez tabi uçlara sürüyorsan eğer diplerede sürüceğini zannetmiyorum
saç kremi dökebilir ama ?? saç dökülmesinin birçok nedeni var

hayır uçlarına sürüyorum... kremi kullanamya basladm işte 2 hafya fln oluyor.. köpüğüde düzenli bi şekilde 4 gündür sürüyorum her sabah ama akşamları yıkayınca cok fena dökülüyor yaa nasıl moralim bozuluyor anlatamam :çok üzgünüm:

Bence kopuk, jole, sivi veya normal sac kremi vs. sadece uclara uygulanirsa fazla sorun olmaz ama tabii ki devamli ve cok kullanirsaniz, bunlarin hepsinde bir suru saca yarardan cok zarar veren maddeler oldugundan kasinti, kepek ve en kotusu sac dokulmesi yapabilir, ben yillardir sadece cok az sac kremi kullaniyorum, hic sorun yasamadim.
Herkesin bayrami cok guzel gecer insallah !! 1hug:

Geregı gıbı kullanılırsa dokecegını zannetmıyorum.Sac dıbıne cok da temas etmeden bırkac urunu bırden kullanmadan her kullanım sonra o gece yıkayarak sacları arındırdıkdan sonra dokulecegını zannetmıyorum.
Ama bırde su var kı her sac her urunu kaldıramayabılıryor.Ona da dıkkat edılmelı hatta gerekıyorsa ılk ence urunun mınımum boyundan alıp bır sure denenmelı.

Bence kopuk, jole, sivi veya normal sac kremi vs. sadece uclara uygulanirsa fazla sorun olmaz ama tabii ki devamli ve cok kullanirsaniz, bunlarin hepsinde bir suru saca yarardan cok zarar veren maddeler oldugundan kasinti, kepek ve en kotusu sac dokulmesi yapabilir, ben yillardir sadece cok az sac kremi kullaniyorum, hic sorun yasamadim.
Herkesin bayrami cok guzel gecer insallah !! 1hug:

anladım cnm saolasn devamlı kullanmayı düsünüyodum ama durum bu bıraktm bende:bbo: şuda warki sac kreminin cinsne bağlı :S pantene döküyor !!!! biçok arkadasımda aynı fikirde :S inş. bende sacıma göre bitane bulurum:Saruboceq: bitkisellere dönmeyi düşünüyorum ztn :gitme:

Geregı gıbı kullanılırsa dokecegını zannetmıyorum.Sac dıbıne cok da temas etmeden bırkac urunu bırden kullanmadan her kullanım sonra o gece yıkayarak sacları arındırdıkdan sonra dokulecegını zannetmıyorum.
Ama bırde su var kı her sac her urunu kaldıramayabılıryor.Ona da dıkkat edılmelı hatta gerekıyorsa ılk ence urunun mınımum boyundan alıp bır sure denenmelı.

kullandığım köpük hakikaten kaliteli ama benim saçım kaldırmıyorsa olabilir yani haklı olabilrsn cnma.s

saç sekillendiricilerin hiç biri saçı dökmez ... dibine sürüyorsan havasız kalınca dökülmesi normal..dipten biraz daha aşağıya doğru sürersen hiç bir sorun yaşamazsın.

arkadasımın saclarını köpük acayip dökmüştü bence kullanma...sac dökülmesini önleyici içeren kremler bioblas gibi onlardan kullanabilirsin...şutarafagitti

ben kopugu tavsıye ederim canım yıllardır kopuk kullanıyorum saclarım dalgalı hemen hemen hergun de suruyorum ama sacımda kopukten dolayı kaynaklanan bı dokulme olmadı.cok asırı surmedıgın surece bısey olmaz

bıde lorealı onermıyorum ben benım sacıma hıc ıyı gelmemıstı down under naturalsın kopukleı cok guzel canım bıde onu dene ıstersen

canım bende kopuk kullanıyoru kopugun doktugunu dusunmuyorum kopugu ucuna suruyorsun ve saclar bırbırınını tutuyor sac tellerı yanı 2 gun yıkamadın dıyelım sacını 2 gun bouynca tel tel dokulen sacların dıpten kopuk yere kıyafetıne dusmek yerıne kopugun verdıgıgı yapısıklık sertlıkten doalyı dokulmeyen saclarda yapısık kalıyor banyoda tabı sac yıkanınca topluca dokulmus gıbı oluyor:lepi:

canım bende kopuk kullanıyoru kopugun doktugunu dusunmuyorum kopugu ucuna suruyorsun ve saclar bırbırınını tutuyor sac tellerı yanı 2 gun yıkamadın dıyelım sacını 2 gun bouynca tel tel dokulen sacların dıpten kopuk yere kıyafetıne dusmek yerıne kopugun verdıgıgı yapısıklık sertlıkten doalyı dokulmeyen saclarda yapısık kalıyor banyoda tabı sac yıkanınca topluca dokulmus gıbı oluyor:lepi:

Kesinlikle bende katılıyorum.Saçta köpük varken gün içerisinde dökülecek olan saç köpük yüzünden dökülemiyor ve asılı kalıyor başında.Akşam yıkadığında da açılıp düşüyorlar ve sana tüm gün başında donup kalmış saçlar bir anda hepsi birden akıp gidince çok dökülmüş hissi veriyor.Bu arada kuru saç uçlarına önce nemlendirici bir ürün sürdükten sonra köpük sürmeni öneririm aksi halde içeriğinde alkol olan köpükler saçlarının uçlarını daha da fazla kurutup kırabilir.opuyorumnanaktan

benimkini döküyor diplerine geldiği zaman, bence döker yani alkol falan var içinde..

Bencede köpük dökmüyordur çünkü bu kadar çabuk dökmeside garip bence..
Daha 4 gün olmuş kullanalı..
Ya şampuanın döküyordur ya başka bişey yada saçların kendini yeniliyordur..

saçına farklı bi uygulama yapıcaksan jöle ya da köpük kullanman gerekiyo zaten e jölenin döktüğü hepimizce aşikar zaten köpük kullanmak en mantıklısı aklinialirimsmile saçında fazla bekletmedikten sonra ben bi zararını görmüyorum he bu arada markam wellaflex ve çoooook memnunum :lepi:

jölenin daha fazla döktüğü kanısındayım.köpük bence daha az döküyor.ama kaliteli olması şart.

evet cnm panthen çok döküyo bnde aldım pişman oldm doğal sentez serisi bide
hemen değiştirmeyi düşünüyorm saçlarmı çk kötü yaptı
elidordan şaşma bu konuda derm

Back