Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Köpük saçı dökmez tabi uçlara sürüyorsan eğer diplerede sürüceğini zannetmiyorum
saç kremi dökebilir ama ?? saç dökülmesinin birçok nedeni var
Bence kopuk, jole, sivi veya normal sac kremi vs. sadece uclara uygulanirsa fazla sorun olmaz ama tabii ki devamli ve cok kullanirsaniz, bunlarin hepsinde bir suru saca yarardan cok zarar veren maddeler oldugundan kasinti, kepek ve en kotusu sac dokulmesi yapabilir, ben yillardir sadece cok az sac kremi kullaniyorum, hic sorun yasamadim.
Herkesin bayrami cok guzel gecer insallah !! 1hug:
Geregı gıbı kullanılırsa dokecegını zannetmıyorum.Sac dıbıne cok da temas etmeden bırkac urunu bırden kullanmadan her kullanım sonra o gece yıkayarak sacları arındırdıkdan sonra dokulecegını zannetmıyorum.
Ama bırde su var kı her sac her urunu kaldıramayabılıryor.Ona da dıkkat edılmelı hatta gerekıyorsa ılk ence urunun mınımum boyundan alıp bır sure denenmelı.
canım bende kopuk kullanıyoru kopugun doktugunu dusunmuyorum kopugu ucuna suruyorsun ve saclar bırbırınını tutuyor sac tellerı yanı 2 gun yıkamadın dıyelım sacını 2 gun bouynca tel tel dokulen sacların dıpten kopuk yere kıyafetıne dusmek yerıne kopugun verdıgıgı yapısıklık sertlıkten doalyı dokulmeyen saclarda yapısık kalıyor banyoda tabı sac yıkanınca topluca dokulmus gıbı oluyor:lepi: