• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kaynak, Postiş, Çıtçıt, Peruk arkadaşlar kocaelide boncuk kaynak yaptırabilceğim yer varmı?

dmt_umt

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Mart 2009
4
0
86
35
Kocaeli
arkadaşlar lütfen yardımcı olursunuz sevinirim biran önce kaynak yaptırmak istiyorum ama kocaelide yer bulamadım...

ewt arkadaşlar benim de bu konuda bi öneriye ihtiyacım var. kocaeli boncuk kaynak yaptırıp memnun kalanlar var mı ?

Çocuk Parkı'nın karşısında kitapçıların üstüne denk gelen kısımda çıtçıt&kaynakta %30 indirim var yazıyoduu.. Ben orda yptrmayı düşünüyorm.

evt,öylede yaptırmayı düşnüyorum ama fiyatıda uygun zaten saçımında boyanması gerekiyor.. Komple yptrmak daha uyguna gelicek gibi görünüyor çünkü cnm.

tweety_ess bir sorum olucakk senin öğrendiğin bu 250 TL . komple saç boyaması flanda içinde değil mi cnm ??:uhm:

ay nosu 321 45 60 mı neydi ama yanılıo da olabilrm. öğreniim dönücem cnm sana, zaten ben de afişten okudum gidip konuşmadım :)

ben gitti gidiyordan boncuk kaynak aldım sadece 30 tane taktırcam orda yaptırmayı düşünüyorum yarın gidip konuşcam senide bilgiLendiririm canım

Back