Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Arkadaşlar klomen kullandım reglim gecikti regl günüm gelmeden test yapmıştım negatif çıktı yardım l
Bende bugün başladım klomen e 5 gün kullanıp kontrol e gidecegim bakalim hayırlısı. Regl gecikmesi olarak dr un ilegörüş canm görüncem de kullanmış tı onda gecikme olmştu ancak hamilelik olmadi.Rabbim gönlümüzden gecenleri nasip etsin
Erken yapmissin canim 10 veya 15 gun beklemelisin biraz sabirli olmak lazim bu konuda ben de bekliyorum klomen ictim hayirlisi olsun catlatma ignesi kullandinmi canim bana vermedi bu ay progestan kullandim vajinadan cocuk tutarsa iyi tutunsun diye
Bende bu ay klomen kullandım çatlama iğnesi 10 eylül de oldum Dr 27 eylül test yap demişti negatif çıktı adet olmadım henuz yine içimde 1 ümit var. Hayırlısï ama olur diye düşünmüştüm hep hayal kırıklığı
Klomen adeti geciktirebiliyor.
4 ay kullandım klomen. 3 ayında gebelik yoktu ama gecikti. 4. seferde hamile kaldım.
Eltimde de aynı şekilde gecikme oldu.