Saç Rengi ve Saç Boyama Arkadaşlar kına ve boya hakkında bir soru, yardımcı olabilir misiniz ?

kitty.03

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
0
Puanlar
86
Yer
İstanbul
ben saçımı kumral tonlarına boyatmak istiyorum.. ama şöyle bse var ki; 1 buçuk seNe öNce saçıma kıNa yakmıstım. noRmal kıNa. hiNt kıNası fLn deqiL.. ve bu qeceN b buçuk seNede saçımı kaç kez kestRdm .. uçlRda az b bölümde kına reNgi kalms. kestiRmk de isTemiorum.(zaTen çok uzun deil) bu sekiLde istediim reNk olR mu acaba:? o kına kaLan az bölüm baska renk kına olmayan yerler baska reNkler mi oLr smdi :S:S kuaföre daNscam aRkadasLar ama bir de size soRayım dedimm.. fkRi oLn yaRdmcı oLabLr mi::???:sinifsinif:

bende sacıma kına yakmıstım ama malesef kınanın üstüne boya tutmuyor canım.sen yinede sor kuaföre belki onların bi yöntemi vardır ama evde kendin yapacaksan olmaz

evet tutmuyormuş. üstünden biras zaman qeçmesiNe ve b kaç kez saçımı kestirmeme qüvenerek belki olur die umutlandım ama :( zaten uç kısmlra doğru b bölgde kalmış. kendm güvenp de boyayamam caNm ya kuföre boyatmayı planlıyordum:(

emin misin canm? altı üstü farklı farklı renkte iğrenç b görüntü oluşmaz mı diosun?

canım kuaför de olmaz dediyse bildiği vardır.sen riske atma derim ben

yok dha bsey demedi..çünkü ben hic sormadım bi kuföre...sorsam iyi olacak..

damamdırr artık soRun kaLmadı arkadaslar çNkü saçımı boyattım ve çok güsel oldu hc b soRun çkmadıhihoyyyt

Back