• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadaşlar kilo gidiyor da ya selülit???

Betus_07

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Ağustos 2013
31
2
48
Antalya
Kızlar merhaba;

ben yaklaşık 2 haftadırendimce sağlıklı diet yapıyorm ve 1,5 kilo verdim. Ama selülitler bana bakmaya devam ediyor. Kurtulanlar varmı nasıl bir yöntem uyguladınız bilgilendirirseniz çok sevirim :3:

bende aynı dertten muzdaripim hayatımda 47 kiloyuda gördüm ama selülitlerim hala vardı. :D
ben bi ara biberiye yağı falan karışık selülit yağı vardı seyit efendi galiba markası yağın. onu sürüp güzelce bacağımızı streç film ile sarıyor 1 saate yakın spor yapıyoruz sonra gidip güzelce yıkıyoruz.. bu sayede azaldığını fark ettim...

selülit için ne gerekiyor ya bende fena var diyetteyim kilolar gidiyor ama portakallarım duruyor çok üzücü :(

canım selülitten kurtulmanın en güzel yani günde 3.lt yakın su içmek
abur cubur tüketiyorsan kesiceksin özellikle çikolata
Türk kahvesiii...Hiç içmemeye gayret et selülit yapıyor.Vucutta su tuttugu icin.
Hergün birer bardak içiyorum ve bu yuzden cogaldı tatildeyim dönüşte bu bahsettiğim şeyleri bende hayatımdan cıkarıcam arada yerim içerim o ayrı ve böylelikle azalcak zaten tabi birazda egzersiz lazım...

kızlar evet su çok önemli. kabak lifi ve yosun sabununu öneriyorlar birde. henüz almadım ama alıcam. sabunu bacaklara sürüp lifle masaj yapmamız gerekıyormuş. her banyoda yapsak faydalı olur sanırım. birde liposhot çıkmış. etkili zayıflama bitkise diyorlar. ben aldım yarın elımde olur. bir denıcem bakalım sonuc verecekmi. bu arada kullanan varmı aranızda?

Back