• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadaşlar kesinleşti hamile değilim

sunshne1984

Üye
Kayıtlı Üye
24 Temmuz 2013
49
0
6
İstanbul
iki kan testi birde idrar testi yaptım sonuç negatif arkadaşlar. adetlerimin düzenli gittiğini söyleyip ilk kez bu ay korunmadığımı söyledim ve ilk kez bu ay 2 gün adet görüp kesildiğini söyleyince değerlere göre gebelik görünmüyor tekrar o şekilde adet görünce horman testi yapılacakmış. şimdide 25 eylülü bekliyorum adet günümü :)

aynı şeyleri yaşayan olur diye sizlerlede paylaştım sonuçları ;)

Eklentiler

• $010.jpg
    $010.jpg
    7,3 KB · Görüntüleme: 78
  • $2.kan testi.jpg
    $2.kan testi.jpg
    22,3 KB · Görüntüleme: 87
  • $buda idrar testi.jpg
    $buda idrar testi.jpg
    13,6 KB · Görüntüleme: 106
Son düzenleme:
birde ultrasona girdim rahimde kalın tabakalaşma görünüyor dedikten sonra kan tahlili istendi sonu. o.100 çıktı. yani gebelik için düşük değer gebelik yok.

Rahimdeki kalın tabakalaşma hamilelik belirtsi olabilirmiş bu doğru mu acaba? bu tarz şeyleri yaşayan var mı aranızda 25 eylül e kadar ben hala acabalarla doluyum :))

birde ultrasona girdim rahimde kalın tabakalaşma görünüyor dedikten sonra kan tahlili istendi sonu. o.100 çıktı. yani gebelik için düşük değer gebelik yok.

Rahimdeki kalın tabakalaşma hamilelik belirtsi olabilirmiş bu doğru mu acaba? bu tarz şeyleri yaşayan var mı aranızda 25 eylül e kadar ben hala acabalarla doluyum :))

evet rahim kalınlığının çok olması hamilelik için bi işarettir ama sırf o sebep değil..
hastalanamamak ya da yeteri kadar hasta kalmamakta rahmi kalınlaştırıyor (mesela ben birebir bu durumu yaşıyorum)

Son düzenleme:

evet rahim kalınlığının çok olması hamilelik için bi işarettir ama sırf o sebep değil..
hastalanamamak ya da yeteri kadar hasta kalmamakta rahmi kalınlaştırıyor (mesela ben birebir bu durumu yaşıyorum)

bende 29 ağustosda adet gördüm ama diğerlerinden farklıydı. 3. gün kesildi ara sıra kahverengi lekelenmeler oldu vs normalde 7 gün oluyordum.
sizdede gebelik belirtileri mi var sizde mi bnm gibi beklemedesiniz..2. adet günümü bekliyorum bakalım ne olacak merak ediyorum ;)

bende 29 ağustosda adet gördüm ama diğerlerinden farklıydı. 3. gün kesildi ara sıra kahverengi lekelenmeler oldu vs normalde 7 gün oluyordum.
sizdede gebelik belirtileri mi var sizde mi bnm gibi beklemedesiniz..2. adet günümü bekliyorum bakalım ne olacak merak ediyorum ;)

yok cnm benim durum karışık..
ben 2 defa düşük yaptım malesef ve pko sorunu var birazcıkta.. o yüzden regl'lerim 1.5 sene olcak nerdeyse düzenli değil..
nerdeyse her ay söktürücü kullanıp hastalanabiliyorum..

yok cnm benim durum karışık..
ben 2 defa düşük yaptım malesef ve pko sorunu var birazcıkta.. o yüzden regl'lerim 1.5 sene olcak nerdeyse düzenli değil..
nerdeyse her ay söktürücü kullanıp hastalanabiliyorum..

anladım cnm inş düzelir adet düzeniniz.. bnm ilk kez böyle oldu ilk kez bu ay korunmadım bi dengesizlik oldu adetimde..bakalım işte bu ay nasıl olacak merakla bekliyorum

Back