Kaynak, Postiş, Çıtçıt, Peruk ArkadaşLar Kaynak Yaptırmak İstiyorumm Yardımmmm

rapunzel4131

İZMİR'Lİ KIZ
Kayıtlı Üye
17 Mayıs 2013
586
12
118
Merhaba kızlarr... Saçım düz ve ince telli olduğu için Saçıma Kaynak Yaptırmak istiyorum. yaptırmakta hala kararsızım :44: acaba saçım yıpranır mı pişman olur muyum :18:

Merhaba kızlarr... Saçım düz ve ince telli olduğu için Saçıma Kaynak Yaptırmak istiyorum. yaptırmakta hala kararsızım :44: acaba saçım yıpranır mı pişman olur muyum :18:

bende 9 aydır kullanıyorum saçlarım yıpranmadı saçların kısa ise bence kaynak iyi oluyo yani ben seviyorum kaynaklarımı

ya ben de sadece alt kısımlara yaptırayım,
saçımı kaybedeceksem de bu görünmeyen kısımlar olsun diğer saçımla kapatırım dedim ama
çok yapay duracak valla çıtçıt alma aşamasındayım kaynaktan vazgeçtim
zaten hiç oo muhteşem bişi diyenini de görmedim kişiye göre değişiyor yaa
bu arada benim saçlarım da ince tellidir

Saçım çok kısa değil uzun ama ince telli olduğundan yaptırmak istiyorum.

bende mezuniyetim için yaptırdım canım.1 ay oldu birkaç gün canım yandı dedim ben bir hafta bile duramam bununla dedim ama sonra geçti şimdi alıştım bile uzun saçlarıma gayet mutluyum iyiki yaptırmışım diyorum.ama kaynaklarla aylarca durulmuyor tabi benim kaynaklar aşağı indiler bile malum saçlar uzuyor yani biraz daha durup çıkarttırıcam hevesimi aldım.bakalım çıkarınca nasıl olacak şimdilik bir problem yok hiç zarar vermedi saçlarıma.

öyle sadece alta yaptırmakla olmaz ki.ben ön tarafa bile yaptırdım görünmeyecek şekilde çünkü çok belli oluyor üsteki saçlar fazla duruyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…