• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadaşlar katlamalı perde alacağım, kullanışlı mı?

8Ekim

pelin2015
Kayıtlı Üye
20 Nisan 2007
74
0
96
salonumda camlarımın bulunduğu duvarlar çok geniş yaklaşık 5 m lik 2 camım var bende sadece camların olduğu kısma katlamalı perde yapıp yanlarına fon yaptırmak istiyorum ama daha önce hiç kullanmadım katlamalı perde kullanışlımı arkadaşlar kullananların fikirlerini alabilirmiyim

ben kullandim cırt cırtli idi.dolayısı ile cok kullanımı cok kolay oldu.yıkayıp asmak sorun hic olmadi.(bu arada katlamalı perde mekanizmali diye dusunerek cevap verdim yanılmamısımdır umarım:) )

benim odamdada var ama bizim pencere boydan boya cam ve camın altında da yatağım var dolayısıyla çok zor oluyo yıkadıktan sonra takmak ama eğer pencerelerinizin kenarlarında duvar boşluğu varsa kullanışlı olabilir zaten cırt cırtlı oluyolar kolayca takılır

Benim bi yatak odamda var havalandırırken sorun oluyor perdeyi tümden yukarı çekmek gerekiyor bir de takması biraz sabır işi halkalardan ipleri geçiriyosun falan gerçi saolsun benim eşim yapıyo yoksa başım gelmez öle işlere:)

benimmmm sadce güneşlikleirm stor cnmmm katlamalı perde kualnıpta memnunum diyen olmadııı etrafımdaaaaaa...eger çok istiyordan salonuna koyu renkler alıp senede bikere yıkarsın benim arkadaşımın evinde salonu aynen istedigin gibi kumaşı grili siyahlııııı ondan hiç kirlnediigde belli olmuyo:)
benim tercihim düz perdeden yana yinede:)

Back
X